Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ashe, the Frost Archer

η Τοξότρια των ΠάγωνΗ Ας, η διάσημη καλλονή από το Φρέλιορντ, είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες των επικαλεστών του League of Legends. Είναι απευθείας απόγονος της Αβαρόζα - μιας από τις τρεις θρυλικές αδερφές που ένωσαν τις φυλές της παγωμένης τούνδρας του βόρειου Βάλοραν. Όπως και η πρόγονός της, η Ας χειρίζεται το τόξο με εξαιρετική μαεστρία, κερδίζοντας τον τίτλο της ''Τοξότριας του Πάγου'', όπως και η Αβαρόζα στον καιρό της. Η Ας είναι μια πραγματική Πριγκίπισσα του λαού της. Όταν μιλά με ξένους, όμως, προτιμά να την αποκαλούν με το φυλετικό της αξίωμα, παρά με τον βασιλικό της τίτλο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι του Φρέλιορντ που θα ήθελαν να δουν την Ας νεκρή, καθώς οι απόγονοι των άλλων δύο από τις Τρεις Αδερφές είναι ορκισμένοι εχθροί της Ας και του λαού της. Η Ας έχει επιβιώσει από πολλές απόπειρες κατά της ζωής της και έχει μάθει να εκτιμά σωστά το περιβάλλον της, όπου και αν βρίσκεται.

Η Ας ήρθε αρχικά στο Ινστιτούτο του Πολέμου σε μια προσπάθεια να κερδίσει την εύνοια των επικαλεστών με σκοπό να φέρει την ειρήνη στο βασίλειό της - ένα βασίλειο που σπαράζεται από τον εμφύλιο πόλεμο από τον καιρό της Αβαρόζα και των Τριών Αδερφών. Έχοντας κερδίσει αμέτρητες νίκες στο Πρωτάθλημα, έχει αρχίσει ήδη να χρησιμοποιεί την επιρροή της για να πετύχει το στόχο της. Κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι η Ας έχει αρχίσει να συναναστρέφεται με τον ήρωα Τρίνταμερ και εκτός των αγώνων του Πρωταθλήματος. Αν και η ίδια διαψεύδει τις φήμες, τα μάτια του κόσμου εξακολουθούν να είναι στραμμένα επάνω της, καθώς η επιτυχία της στο Πρωτάθλημα θα της επιτρέψει να συμφιλιώσει το λαό της.

''Καλύτερα να χωριστούμε. Η Ας μπορεί να χτυπήσει πέντε πουλιά με το ίδιο βέλος''.
-- Τρίνταμερ


Στατιστικά

Ζημιά46.3(+2.85 / ανά επίπεδο)
Ζωή395(+79 / ανά επίπεδο)
Μάνα173(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία11.5(+3.4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.3(+0.4 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Παγωμένο Χτύπημα - Όσο είναι ενεργό, όλες οι βασικές επιθέσεις της Ας επιβραδύνουν τους στόχους της. Αυτό απορροφά μάνα με κάθε επίθεση.
Εναλλαγή: Οι βασικές επιθέσεις επιβραδύνουν τους εχθρούς κατά 15/20/25/30/35% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
8 Μάνα ανά επίθεση
Εμβέλεια
0
Ομοβροντία - Η Ας εξαπολύει 7 βέλη σε έναν κώνο για να προκαλέσει αυξημένη ζημιά. Η Ομοβροντία εφαρμόζει και το τρέχον επίπεδο του Παγωμένου Χτυπήματος της Ας.
Εξαπολύει βέλη σε διάταξη κώνου προκαλώντας 40/50/60/70/80 (+1.0) σωματική ζημιά. Η Ομοβροντία εφαρμόζει και την επιβράδυνση από το Παγωμένο Χτύπημα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
600
Γερακοβολή - Κάθε φορά που η Ας σκοτώνει μια μονάδα, κερδίζει επιπλέον χρυσό. Η Ας μπορεί να ενεργοποιήσει και να στείλει το Πνεύμα του Γερακιού σε μια αναγνωριστική αποστολή.
Παθητική: Η Ας κερδίζει 1/2/3/4/5 επιπλέον χρυσό κάθε φορά που σκοτώνει έναν εχθρό.

Ενεργή: Αποκαλύπτει περιοχές στο χάρτη καθώς πετά προς το στόχο της. Επιτρέπει την ενόραση για 5 δευτερόλεπτα.

Συνολικό όφελος σε χρυσό: 1.0/2.0/3.0/4.0/5.0 χρυσός.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
2500/3250/4000/4750/5500
Μαγικό Κρυστάλλινο Βέλος - Η Ας εξαπολύει ένα βέλος πάγου σε ευθεία γραμμή. Αν το βέλος χτυπήσει έναν εχθρικό ήρωα, προκαλεί ζημιά και ακινητοποιεί τον Ήρωα έως και 3,5 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την απόσταση που διάνυσε το βέλος. Επιπλέον, οι γύρω μονάδες δέχονται ζημιά και επιβραδύνεται η κίνησή τους.
Εκτοξεύει ένα κρυστάλλινο βέλος από πάγο σε ευθεία γραμμή το οποίο ακινητοποιεί έναν εχθρικό ήρωα και προκαλεί 250/425/600 (+1) μαγική ζημιά. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που διανύει το βέλος, τόσο περισσότερο διαρκεί η ακινητοποίηση, με μέγιστη διάρκεια 3.5 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που βρίσκονται στη γύρω περιοχή επιβραδύνονται κατά 50% για 3 δευτερόλεπτα και δέχονται τη μισή ζημιά.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
20000
Συγκέντρωση - Όσο βρίσκεται εκτός μάχης, η πιθανότητα καίριου χτυπήματος της επόμενης επίθεσης της Ας αυξάνεται κάθε 3 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Ρίξτε το Μαγικό Κρυστάλλινο Βέλος προς την ίδια κατεύθυνση με εκείνη των εχθρών για να βρείτε τον στόχο σας.
  • Μετά από το Μαγικό Κρυστάλλινο Βέλος, μεταφερθείτε στιγμιαία με μια Τηλεμεταφορά για να επιτεθείτε στους εχθρούς όσο είναι ακόμα ακινητοποιημένοι.
  • Η Γερακοβολή αποκαλύπτει τις μονάδες μέσα στους θάμνους. Αν διεξάγεται μια μάχη μέσα στη ζούγκλα, θα σας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου