Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Amumu, the Sad Mummy

η Θλιμμένη ΜούμιαΤο Γιόρντελ με το όνομα Αμούμου είναι ίσως ένας από τους πιο παράξενους ήρωες του League of Legends. Η ζωή του πριν από τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα παραμένει ένα μυστήριο... ιδιαίτερα για τον ίδιο τον Αμούμου. Η τελευταία του ανάμνηση είναι να ξυπνάει μόνος του μέσα σε μια πυραμίδα στην έρημο Σουρίμα. Ήταν τυλιγμένος με επιδέσμους σαν μούμια και η καρδιά του δεν χτυπούσε. Επιπλέον, ένιωθε μια βαθιά θλίψη που δεν μπορούσε να εξηγήσει. Ήταν σίγουρος ότι του έλειπαν οι γονείς του, αν και δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιοι ήταν. Ο Αμούμου έπεσε στα γόνατα και άρχισε να κλαίει, μουσκεύοντας τους επιδέσμους του με τα δάκρυά του. Η ατελείωτη αυτή θλίψη δεν περνούσε, ό,τι κι αν έκανε. Κάποια στιγμή σηκώθηκε στα πόδια του, αποφασισμένος να γυρίσει τον κόσμο αναζητώντας στοιχεία για το παρελθόν του. Ο Αμούμου διέσχισε ολόκληρο το νότιο Βάλοραν - αυτός είναι από μόνος του ένας άθλος που εμπνέει σεβασμό.

Αν και ο Αμούμου δεν έχει μάθει ακόμα σχεδόν τίποτα το παρελθόν του, έχει μάθει πολλά για το παρόν του. Είναι σίγουρα ένας απέθαντος, αν και δεν έχει την έμφυτη κακία που χαρακτηρίζει συνήθως αυτά τα πλάσματα. Επίσης, έχει ταλέντο στο να αποφεύγει τους μπελάδες. Στα ταξίδια του στο Νότιο Βάλοραν, δεν του συνέβη τίποτα κακό. Η θλίψη του ήταν ατελείωτη και μεταδοτική, επηρεάζοντας όλους όσους συνάντησε στα ταξίδια του. Κάποια στιγμή, τα βήματά του τον οδήγησαν στο Μεγάλο Φράγμα και στο Ινστιτούτο του Πολέμου, την έδρα του League of Legends. Η ιστορία του Αμούμου κέντρισε το ενδιαφέρον των επικαλεστών που γνώρισε εκεί και τον προσκάλεσαν να περάσει από την Κρίση των Πρωταθλητών. Η επιτυχία του στο Πρωτάθλημα και η αναγνώρισή του ως ήρωα χάρισε στον Αμούμου κάτι που πάντα επιθυμούσε: ένα σπίτι. Τώρα που έχει εξασφαλίσει τα προς το ζειν (αν και τεχνικά δεν είναι ζωντανός), ελπίζει ότι οι νέοι φίλοι που έχει γνωρίσει θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει το παρελθόν του.

''Όταν κλαίει ο Αμούμου, τα πράγματα είναι δύσκολα. Όταν είναι θυμωμένος, όμως, όλα γίνονται πολύ χειρότερα.''
- Έζρεαλ


Στατιστικά

Ζημιά47(+3.8 / ανά επίπεδο)
Ζωή472(+84 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία18(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.525 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Πέταγμα Επιδέσμου - Ο Αμούμου πετά έναν κολλώδη επίδεσμο σε ένα στόχο ακινητοποιώντας τον και προκαλώντας ζημιά, ενώ παράλληλα πλησιάζει προς το μέρος του.
Πετάει έναν επίδεσμο σε μια στοχευμένη τοποθεσία. Αν χτυπήσει κάποια εχθρική μονάδα, ο Αμούμου θα μεταφερθεί στη θέση της, θα την ακινητοποιήσει και θα προκαλέσει 80/130/180/230/280 (+0.7) μαγική ζημιά.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
1100
Απόγνωση - Καταβεβλημένοι από την αγωνία, οι κοντινοί εχθροί χάνουν ένα ποσοστό της μέγιστης ζωής τους κάθε δευτερόλεπτο.
Εναλλαγή: Οι κοντινοί εχθροί δέχονται μαγική ζημιά ίση με 8/12/16/20/24 συν το 1.5/1.8/2.1/2.4/2.7 (+0.01)% της μέγιστης ζωής τους κάθε δευτερόλεπτο.
Κόστος
8 Μάνα ανά δευτερόλεπτο
Εμβέλεια
300
Θυμός - Μειώνει μόνιμα τη σωματική ζημιά που δέχεται ο Αμούμου. Ο Αμούμου μπορεί να απελευθερώσει την οργή του και να προκαλέσει ζημιά στους γύρω εχθρούς. Κάθε φορά που ο Αμούμου δέχεται κάποιο χτύπημα, ο χρόνος επαναφόρτισης του θυμού μειώνεται κατά 0,5 δευτερόλεπτο.
Παθητική: Ο Αμούμου δέχεται 2/4/6/8/10 λιγότερη ζημιά από σωματικές επιθέσεις.

Ενεργή: Ο Αμούμου προκαλεί 75/100/125/150/175 (+0.5) μαγική ζημιά στις γύρω μονάδες. Κάθε φορά που ο Αμούμου δέχεται κάποιο χτύπημα, ο χρόνος επαναφόρτισης του θυμού μειώνεται κατά 0,5 δευτερόλεπτο.
Κόστος
35 μάνα
Εμβέλεια
350
Κατάρα της Θλιμμένης Μούμιας - Ο Αμούμου δένει τις εχθρικές μονάδες με επιδέσμους, προκαλώντας τους ζημιά και αφαιρώντας τους τη δυνατότητα επίθεσης ή κίνησης.
Ο Αμούμου δένει τις εχθρικές μονάδες και προκαλεί 150/250/350 (+0.8) μαγική ζημιά, ενώ εμποδίζει τις επιθέσεις και την κίνηση για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
550
Καταραμένο Άγγιγμα - Οι επιθέσεις του Αμούμου μειώνουν την Αντίσταση μαγείας του στόχου του για λίγη ώρα.

Συμβουλές

  • Ο Αμούμου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους συμπαίκτες τους. Για αυτό, δοκιμάστε να μείνετε κοντά τους όταν παίζετε στην ίδια λωρίδα, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.
  • Η μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης είναι χρήσιμη για τον Αμούμου, αλλά είναι συχνά δύσκολο να μαζέψετε τα αντίστοιχα αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε την ενίσχυση του Γκόλεμ, όποτε αυτό είναι δυνατό, για να μειώσετε τον χρόνο επαναφόρτισης χωρίς να θυσιάσετε τα στατιστικά σας.
  • Η Απόγνωση είναι πολύ αποτελεσματική ενάντια σε άλλους υπερασπιστές, για αυτό βεβαιωθείτε ότι είστε κοντά στους αντιπάλους με το υψηλότερο επίπεδο ζωής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου