Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Alistar, the Minotaur

ο ΜινώταυροςΟ Άλισταρ ήταν ο ισχυρότερος πολεμιστής που είχαν δει ποτέ οι φυλές των Μινοταύρων στο Μεγάλο Φράγμα και κατάφερε να προστατεύσει τη φυλή του από πολλούς κινδύνους. Όλα αυτά άλλαξαν, όμως, με τον ερχομό του στρατού των Νοξιανών. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Άλισταρ έπεσε στην παγίδα του Κέιραν του Σκοτεινού, του μικρότερου γιου του Στρατηγού Μπόραμ του Σκοτεινού και διοικητή του εκστρατευτικού σώματος των Νοξιανών. Όταν ο Άλισταρ επέστρεψε στο χωριό του, βρήκε τα πάντα καμμένα και την οικογένειά του νεκρή. Πλημμυρισμένος από οργή, ο Άλισταρ επιτέθηκε μόνος του ενάντια σε ένα ολόκληρο τάγμα επίλεκτων Νοξιανών στρατιωτών, σφαγιάζοντάς τους κατά εκατοντάδες. Η οργή του Άλισταρ ήταν ανεξέλεγκτη, αναγκάζοντας τους πιο ισχυρούς επικαλεστές των Νοξιανών να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να τον αντιμετωπίσουν. Ο Άλισταρ μεταφέρθηκε αλυσοδεμένος στη Νόξους, όπου πέρασε χρόνια ολόκληρα πολεμώντας ως μονομάχος στο Σφαγείο για την ψυχαγωγία των πλούσιων αριστοκρατών του βασιλείου.

Η γενναία ψυχή του Άλισταρ άρχισε να επηρεάζεται από τη βία και τη σκλαβιά, οδηγώντας τον σιγά-σιγά στην τρέλα. Ευτυχώς, τη σκοτεινή εκείνη στιγμή της ζωής του, ο Άλισταρ γνώρισε την Αγέλια, μια νεαρή σκλάβα που τον βοήθησε να δραπετεύσει. Ελεύθερος πλέον, ο Άλισταρ δήλωσε συμμετοχή στο νεοσύστατο League of Legends, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα μπορούσε να πάρει την εκδίκησή του από την αριστοκρατία της Νόξους. Άλλωστε, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι κάποτε θα καταφέρει να συναντηθεί ξανά με την κοπέλα που έσωσε την ψυχή του. Αρχικά, ο Άλισταρ αδιαφορούσε για τη φήμη που είχε κερδίσει ως πρωταγωνιστής της διοργάνωσης. Αργότερα, όμως, κατάλαβε ότι η δόξα είναι μια μορφή εξουσίας, μια εξουσία που εκμεταλλεύεται πλέον μιλώντας δημόσια κατά του αυταρχικού καθεστώτος της Νόξους. Επίσης, αποκαλύπτει πολλές από τις ανήθικες πρακτικές του Νοξιανού στρατού, κερδίζοντας το μίσος των αριστοκρατών της Νόξους. Ο Άλισταρ έχει βραβευτεί πολλές φορές για το φιλανθρωπικό του έργο, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την αδυσώπητη οργή του στο πεδίο της μάχης.

Στο League of Legends λένε ότι πρέπει να αρπάξεις τον ταύρο από τα κέρατα, αλλά... υπολογίζουν χωρίς τον Άλισταρ.


Στατιστικά

Ζημιά55.03(+3.62 / ανά επίπεδο)
Ζωή442(+102 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+38 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία14.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.25(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κονιορτοποίηση - Ο Άλισταρ χτυπάει το έδαφος και προκαλεί ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς, οι οποίοι εκσφενδονίζονται στον αέρα. Μόλις προσγειωθούν, ακινητοποιούνται.
Ο Άλισταρ χτυπά το έδαφος και προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.5) μαγική ζημιά, ενώ εκτοξεύει όλες τις κοντινές εχθρικές μονάδες στον αέρα, ακινητοποιώντας τις για 1,5 δευτερόλεπτο.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
365
Κουτουλιά - Ο Άλισταρ χτυπά ένα στόχο με το κεφάλι του, προκαλώντας του ζημιά και σπρώχνοντάς τον προς τα πίσω.
Ο Άλισταρ εφορμά σε έναν εχθρό και τον χτυπά, προκαλώντας 55/110/165/220/275 (+0.7) μαγική ζημιά. Παράλληλα, τον ακινητοποιεί και τον σπρώχνει προς τα πίσω.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
650
Ιαχή Θριάμβου - Ο Άλισταρ βγάζει μια πολεμική κραυγή και αποκαθιστά τη δική του ζωή, καθώς και των κοντινών φιλικών μονάδων στη μισή ποσότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο συχνά αν οι κοντινοί εχθροί πεθαίνουν.
Αποκαθιστά 60/90/120/150/180 (+0.2) ζωή στον Άλισταρ και τη μισή από αυτήν τη ζωή στους κοντινούς συμμάχους. Ο Χρόνος Επαναφόρτισης μειώνεται κατά 2 δευτερόλεπτα κάθε φορά που πεθαίνει μια κοντινή εχθρική μονάδα.
Κόστος
40/50/60/70/80 Μάνα
Εμβέλεια
575
Αδιάρρηκτη Θέληση - Ο Άλισταρ βγάζει έναν άγριο βρυχηθμό, με τον οποίο κερδίζει επιπλέον ζημιά και καταργεί όλες τις επιδράσεις καταστολής πλήθους από τον εαυτό του, ενώ, παράλληλα, μειώνει κατά τη διάρκειά του τη σωματική και τη μαγική ζημιά που δέχεται.
Καταργεί τις εξουδετερώσεις από τον Άλισταρ, ο οποίος κερδίζει 60/75/90 Ζημιά Επίθεσης και δέχεται 50/60/70% λιγότερη σωματική και μαγική ζημιά για 7 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ποδοπάτημα - Μετά από κάθε του ξόρκι, ο Άλισταρ κάνει το Ποδοπάτημα σε κοντινές μονάδες και πύργους για λίγα δευτερόλεπτα, προκαλώντας ζημιά σε ό,τι πατάει.

Συμβουλές

  • Αρχίστε με μια Κονιορτοποίηση για να βρεθείτε σε καλύτερη θέση για μια Κουτουλιά.
  • Η ταχύτητα κίνησης είναι πολύ σημαντική για τον Άλισταρ. Σκεφτείτε προσεκτικά ποιες μπότες θα αγοράσετε.
  • Χρησιμοποιήστε μια Ταχυμεταφορά για να αιφνιδιάσετε τον στόχο σας και να τον πετάξετε στους συμμάχους σας με τον συνδυασμό Κονιορτοποίηση και Κουτουλιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου