Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Vayne, the Night Hunter

η Κυνηγός της ΝύχταςΟ κόσμος δεν είναι τόσο πολιτισμένος όσο πιστεύουν μερικοί. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ακολουθούν μαύρα μονοπάτια μαγείας, που διαφθείρονται από τις σκοτεινές δυνάμεις που ρέουν μέσα στη Γη των Ρούνων. Η Σόνα Βέιν το γνωρίζει καλά αυτό. Ως προνομιούχο κορίτσι στην καρδιά της Ντεμασιανής ελίτ, ο πατέρας της προσπαθούσε να την πείσει για το άγρυπνο μάτι της αστυνομίας. Μικρή και αφελής, πίστευε ότι ο κόσμος της ήταν απολύτως ασφαλής, μέχρι που μια νύχτα, ο πατέρας της τράβηξε το ενδιαφέρον μιας διεστραμμένης μάγισσας. Η σατανική γυναίκα νίκησε την φρουρά του πατέρα της, βασάνισε την οικογένειά του και μετά τη δολοφόνησε. Η μικρή Σόνα απέδρασε μόνο επειδή είχε κρυφτεί και μόλις έφυγε η μάγισσα έτρεξε μακριά, στοιχειωμένη από τις κραυγές των αγαπημένων της. Ένα άσβεστο μίσος γεννήθηκε εκείνη την μέρα, ένα μίσος που δεν θα ξεχνούσε ποτέ.

Η Βέιν χρησιμοποίησε τα χρήματα του πατέρα της για να ζήσει και μόλις έφτασε την κατάλληλη ηλικία άρχισε να εκπαιδεύεται. Όταν έγινε γυναίκα, είχε μεταμορφωθεί σε άγρια πολεμίστρια. Όμως δεν ήταν γεννημένη για ένα πεδίο μάχης. Η Ντεμάσια χρειαζόταν έναν προστάτη, κάποιον που θα κυνηγούσε όσους είχαν χαθεί στο σκοτάδι. Η Σόνα αξιοποίησε τις επαφές της οικογένειάς της για να γίνει η πρώτη Κυνηγός της Νύχτας- και τώρα πια λέγονται ιστορίες για τους άθλους της. Λένε πως όσοι ασκούν τις σκοτεινές τέχνες, τρέμουν όταν ακούν πως η Κυνηγός της Νύχτας ψάχνει θηράματα. Παρά την σταυροφορία της, η Σόνα θεωρούσε το League of Legends ως κάτι τρομακτικό. Υπάρχουν πρωταθλητές που προφανώς έχουν χαθεί σε σκοτεινές μαγείες και που έχουν γίνει αποδεκτοί από το Πρωτάθλημα, ενώ θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί για την ασφάλεια όλων. Έχει έρθει η ώρα για την μυστική αποστολή της Κυνηγού της Νύχτας- για τον εξαγνισμό του League of Legends.

Δεν κρύβουν κινδύνους όλες οι σκιές. Αρκεί να περάσει το θέλημα της Βέιν.


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.25 / ανά επίπεδο)
Ζωή359(+83 / ανά επίπεδο)
Μάνα173(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία9.3(+3.4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.3(+0.4 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τούμπα - Η Βέιν κάνει μια τούμπα και κινείται προσεκτικά για την επόμενη βολή της. Η επόμενη επίθεσή της προκαλεί επιπλέον ζημιά.
Διανύει μια μικρή απόσταση. Η επόμενη βασική επίθεση εντός 6 δευτερολέπτων προκαλεί 0.3/0.35/0.4/0.45/0.5 επιπλέον σωματική ζημιά, ίση με 30/35/40/45/50% της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης.
Κόστος
30 Μάνα
Εμβέλεια
300
Ασημένια Βλήματα - Η Βέιν βουτά τις σφαίρες σε ένα σπάνιο μέταλλο, που είναι τοξικό στα διαβολικά πλάσματα. Η τρίτη διαδοχική επίθεση ή ικανότητα ενάντια στον ίδιο στόχο προκαλεί επιπλέον πραγματική ζημιά ίση με ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής του στόχου. (Μέγ.: 200 ζημιά εναντίον τεράτων)
Κάθε τρίτη διαδοχική επίθεση ή ικανότητα ενάντια σε έναν εχθρό προκαλεί επιπλέον 20/30/40/50/60 συν 4/5/6/7/8% της μέγιστης ζωής του στόχου ως πραγματική ζημιά. (Μέγ.: 200 ζημιά εναντίον τεράτων)
Κόστος
Παθητική
Εμβέλεια
0
Καταδίκη - Η Βέιν βγάζει μια μεγάλη βαλλίστρα και εξαπολύει μια τεράστια σφαίρα στο στόχο της, προκαλώντας του ζημιά, ενώ παράλληλα, τον σπρώχνει προς τα πίσω. Αν συγκρουστεί με το περιβάλλον, σουβλίζεται, προκαλείται επιπλέον ζημιά και ακινητοποιείται.
Εξαπολύει μια βολή που προκαλεί 45/80/115/150/185 (+0.5) σωματική ζημιά και ρίχνει προς τα πίσω τον εχθρό. Οι εχθροί που χτυπούν στο έδαφος δέχονται 45/80/115/150/185 (+0.5) επιπλέον σωματική ζημιά και ακινητοποιούνται για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
90 Μάνα
Εμβέλεια
575
Ύστατη Ώρα - Προετοιμάζοντας τον εαυτό της για μια επική αναμέτρηση, η Βέιν αποκτά αυξημένη Ζημιά Επίθεσης, τη δυνατότητα να γίνεται αόρατη κατά την Τούμπα και τριπλό πλεονέκτημα Ταχύτητας Κίνησης από τον Κυνηγό της Νύχτας.
Κερδίζει 25/40/55 επιπλέον Ζημιά Επίθεσης για 8/10/12 δευτερόλεπτα. Όσο είναι ενεργοποιημένη, η Τούμπα δίνει τη δυνατότητα της απόκρυψης για 1 δευτερόλεπτα και αυξάνει την επιτάχυνση του Νυχτερινού Κυνηγού σε 90.
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
0
Κυνηγός της Νύκτας - Η Βέιν κυνηγά δίχως έλεος τους εχθρούς της. Κερδίζει 30 ταχύτητα κίνησης όταν πλησιάζει εχθρικούς ήρωες.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Τούμπα έχει πολλές χρήσεις, αλλά δεν μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε πάνω από τοίχους.
  • Η ικανότητα Καταδίκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κάρφωμα στόχων σε τοίχους για σίγουρη εκτέλεση ή για να ξεφύγετε από κάποιον που σας καταδιώκει.
  • Μην πάτε πρώτοι σε μια μεγάλη ομαδική μάχη. Περιμένετε τους συμπαίκτες σας να ξεκινήσουν πρώτοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου