Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Tristana, the Megling Gunner


η Καταδρομέας των ΜέγκλινγκΟι Καταδρομείς Μέγκλινγκ αποτελούν έναν θρύλο στην πόλη του Μπαντλ. Η ιστορία τους πάει αιώνες πίσω και η μονάδα τους είναι η πιο παλιά πολεμική ομάδα Γιόρντελ που παραμένει ενεργή. Είναι γνωστοί για το κουράγιο, την αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητά τους, αρετές που αποπνέουν σεβασμό και τρόμο, περισσότερο από όλους τους πολεμιστές στη πόλη του Μπαντλ. Οι δοξασίες σχετικά με τον Μέγκλινγκ, τον θαρραλέο ιδρυτή των καταδρομέων, ακόμα αντηχούν στις ταβέρνες ολόκληρου του Βάλοραν. Αυτές οι ιστορίες ήταν που ενθουσίαζαν περισσότερο τη νεαρή Τριστάνα. Από τότε που ήταν παιδάκι, η Τριστάνα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να γίνει άσος στο σημάδι, όπως ήταν και το ίνδαλμά της πριν από πολλά χρόνια. Όλη τη ζωή της έκανε προπονήσεις, μέχρι που έφτασε την ηλικία για να στρατολογηθεί και να κερδίσει τη θέση της στους Καταδρομείς Μέγκλινγκ. Οι αξιωματικοί εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητές της και είδαν ότι η Τριστάνα είχε ένα φυσικό χάρισμα, έτσι το όνειρό της έγινε πραγματικότητα όταν φόρεσε την στρατιωτική παραλλαγή των Μέγκλνιγκ.

Αν και η καρδιά της ανήκει στην μονάδα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα του Πρωταθλήματος και τώρα πολεμά στο όνομα της πόλης του Μπαντλ ως πρωταθλήτρια. Ως πολυβολήτρια Μέγκλινγκ είναι αποφασισμένη και άγρια, αλλά στην προσωπική της ζωή η Τριστάνα είναι πολύ διαφορετική. Έξω από τις Αρένες της Δικαιοσύνης, είναι φιλική και χαρούμενη- ένα Γιόρντελ που πάντα έχει έναν καλό λόγο για όλους. Η Τριστάνα πρόσφατα επισύναψε φιλικές σχέσεις με τον Τίμο, τον Γοργοπόδαρο Ανιχνευτή. Είναι και οι δύο μέλη των Ειδικών Δυνάμεων στην πόλη του Μπαντλ, δεν έχουν δηλαδή μόνο το δέσιμο ότι είναι Γιόρντελ, αλλά είναι συμπολεμιστές και συνάδελφοι πρωταθλητές... αν και η Τριστάνα αρνείται κατηγορηματικά φήμες για ένα εκκολαπτόμενο ρομάντζο.

''Αν υπάρχει ένα άτομο άξιο εμπιστοσύνης για μια δύσκολη αποστολή, θα ήταν η Τριστάνα- δεν κουράζεται ποτέ!!''
-- Τίμο

Στατιστικά

Ζημιά46.5(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή415(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα193(+32 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία15(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.1(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Γρήγορο Πυρ - Η Τριστάνα πυροβολεί γρήγορα με το όπλο της και αυξάνει την ταχύτητα επίθεσης για μικρό χρονικό διάστημα.
Αυξάνει την ταχύτητα επίθεσης της Τριστάνα κατά 30/45/60/75/90% για 7 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
0
Άλμα Ρουκέτας - Η Τριστάνα χτυπά το έδαφος για να εκτοξευθεί σε μια μακρινή τοποθεσία. Κατά την προσγείωση, προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τις γύρω μονάδες για 3 δευτερόλεπτα.
Η Τριστάνα πυροβολεί προς το έδαφος και εκτινάσσεται προς τη θέση του στόχου της, προκαλώντας του 70/115/160/205/250 (+0.8) μαγική ζημιά, ενώ επιβραδύνει τις γύρω μονάδες κατά 60% για 2,5 δευτερόλεπτα κατά την προσγείωση.
Σε περίπτωση εκτέλεσης ενός ήρωα ή παροχής βοήθειας, ο χρόνος επαναφόρτισης της ικανότητας Άλμα Ρουκέτας μηδενίζεται.
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
900
Εκρηκτική Βολή - Όταν η Τριστάνα εκτελεί μια μονάδα, οι μπάλες κανονιού ανατινάσσονται, προκαλώντας ζημιά στους γύρω εχθρούς. Μπορεί να ενεργοποιηθεί για να προκαλέσει ζημιά στη μονάδα με την πάροδο του χρόνου και να μειώσει τη θεραπεία που λαμβάνει.
Παθητική: Οι εχθροί ανατινάσσονται όταν πεθαίνουν από τις βασικές επιθέσεις της Τριστάνα, προκαλώντας 50/75/100/125/150 (+0.25) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.

Ενεργή: Προκαλεί βαριά τραύματα στον εχθρικό στόχο, μειώνοντας την αναπλήρωση θεραπείας και ζωής κατά 50% και προκαλώντας 110/150/190/230/270 (+1) Μαγική Ζημιά σε 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/60/70/80/90 μάνα
Εμβέλεια
550
Υπερ-Βολή - Η Τριστάνα οπλίζει το όπλο της με μια τεράστια μπάλα κανονιού την οποία εξαπολύει σε μια εχθρική μονάδα. Αυτό προκαλεί μαγική ζημιά και στέλνει το στόχο πίσω.
Η Τριστάνα εξαπολύει μια τεράστια μπάλα κανονιού σε μια εχθρική μονάδα. Αυτό προκαλεί 300/400/500 (+1.5) μαγική ζημιά και στέλνει το στόχο πίσω σε απόσταση 600/800/1000.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
700
Προσεκτικό Σημάδι - Η εμβέλεια επίθεσης της Τριστάνα αυξάνεται καθώς ανεβαίνει επίπεδα.

Συμβουλές

  • Το τεράστιο όπλο της Τριστάνα της επιτρέπει να επιτίθεται σε στόχους από μεγάλη απόσταση. Χρησιμοποιήστε το για να εμποδίσετε τις επιθέσεις των αντιπάλων σας.
  • Χρησιμοποιήστε την ικανότητα Άλμα Ρουκέτας για να κάνετε άλμα πάνω από έναν εχθρό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ικανότητα Εκρηκτική Βολή για να τον στείλετε στους συμμάχους σας. Να είστε πάντως προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την τακτική σε μεγάλες ομαδικές μάχες.
  • Η χρήση της ενεργής ικανότητας στην ικανότητα Εκρηκτική βολή μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη στην αρχή του παιχνιδιού, καθώς μπορεί να αποτρέψει τη θεραπεία των μελών της άλλης ομάδας ή τη χρήση φίλτρων ζωής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου