Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Volibear, the Thunder's Roar

η Οργή του ΚεραυνούΑν και οι βόρειες εκτάσεις του Φρέλιορντ είναι το πιο αφιλόξενο σημείο του Βάλοραν, ο λαός των Ούρσιν επιβιώνει εδώ και αιώνες στις παγωμένες τούνδρες της περιοχής που μαστίζονται από ατελείωτες καταιγίδες. Ως ένας από τους πιο ισχυρούς και φημισμένους πολεμιστές των Ούρσιν, ο Βόλιμπεαρ έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του λαού του και στην υπηρεσία του αδερφού του, του αρχηγού της φυλής του. Μετά το θάνατο του αδερφού του σε ένα κυνήγι στην τούνδρα, η φυλή ανέδειξε τον Βόλιμπεαρ ως διάδοχό του. Ήταν μια τιμή και μια ευθύνη που ο Βόλιμπεαρ δεν περίμενε ποτέ. Ωστόσο, ανέλαβε και αυτό το καθήκον με υπερηφάνεια. Όμως, σύμφωνα με την παράδοση των Ούρσιν, για να γίνει αρχηγός της φυλής, ο Βόλιμπεαρ έπρεπε να ταξιδέψει στην κορυφή του ιερού βουνού της φυλής του, ένα αφιλόξενο μέρος στο οποίο μαίνεται μια ατελείωτη καταιγίδα. Εκεί, οι αρχηγοί των Ούρσιν πρέπει να μιλήσουν με την ίδια την καταιγίδα προκειμένου να αποκτήσουν τη διαύγεια και τη σοφία που θα χρειαστούν ως ισχυροί ηγέτες του λαού τους.

Ο Βόλιμπεαρ φόρεσε την παραδοσιακή πανοπλία και τα μαγεμένα γάντια του αρχηγού και ξεκίνησε την μακριά και επικίνδυνη αναρρίχησή του στις πλαγιές του βουνού. Όταν έφτασε στην κορυφή, είδε ένα φρικτό όραμα μέσα στην καταιγίδα: το Φρέλιορντ κατεστραμμένο από τον πόλεμο. Είδε το λαό του να πέφτει στη μάχη σε μια καταιγίδα αίματος. Θεωρώντας ότι το όραμα ήταν μια ματιά σε ένα μέλλον που θα μπορούσε να αποτραπεί, ο Βόλιμπεαρ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα του Φρέλιορντ. Κανείς Ούρσιν δεν είχε περάσει τα νότια βουνά εδώ και αιώνες, επομένως η εμφάνισή του προκάλεσε αρκετή ανησυχία. Όμως η Βασίλισσα Ας κατάλαβε αμέσως ότι ο Βόλιμπεαρ θα ήταν ένας σοφός και πανίσχυρος σύμμαχος. Σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τον πόλεμο, ο Βόλιμπεαρ και η Ας συμφώνησαν να συνάψουν μια συμμαχία μεταξύ των λαών τους. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο Βόλιμπεαρ δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends θέλοντας να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ενωμένου Φρέλιορντ. Έτσι, η πρωτόγονη δύναμη του λαού του απέκτησε τον δικό της εκπρόσωπο στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Ελάχιστοι μπορούν να αντέξουν την καταιγίδα που ακολουθεί το βρυχηθμό του Βόλιμπεαρ''.
-- Ας, η Τοξότρια των Πάγων


Στατιστικά

Ζημιά54(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+30 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ορμή της Καταιγίδας - Ο Βόλιμπεαρ πέφτει στα τέσσερα και τρέχει γρηγορότερα. Αυτή η επιπλέον ταχύτητα αυξάνει όταν κυνηγά εχθρικούς ήρωες. Ο πρώτος εχθρός που δέχεται επίθεση εκτοξεύεται στον αέρα και πέφτει πίσω από τον Βόλιμπεαρ.
Ο Βόλιμπεαρ πέφτει στα τέσσερα για να κυνηγήσει τους εχθρούς και αποκτά 15% επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης για 4 δευτερόλεπτα. Αυτή η επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης αυξάνεται κατά 30/35/40/45/50%, όταν ο Βόλιμπεαρ κινείται προς αντίπαλους ήρωες.

Η επόμενη επίθεση του Βόλιμπεαρ στη διάρκεια αυτής της περιόδου προκαλεί επιπλέον 30/60/90/120/150 σωματική ζημιά και εκτινάσσει τον στόχο πίσω του.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Αμόκ - Οι διαδοχικές επιθέσεις του Βόλιμπεαρ αυξάνουν την ταχύτητα επίθεσής του. Μόλις ο Βόλιμπεαρ επιτεθεί τρεις διαδοχικές φορές, μπορεί να δαγκώσει τον στόχο του προκαλώντας αυξημένη ζημιά ανάλογα με τη ζωή που απομένει στον στόχο.
Παθητική: Ο Βόλιμπεαρ αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσής του κατά 8/11/14/17/20% με κάθε επίθεση. Συσσωρεύεται έως και 3 φορές.

Ενεργή: Όταν ο Βόλιμπεαρ συμπληρώσει 3 στοίβες της επίδρασης του Αμόκ, μπορεί να δαγκώσει έναν εχθρό προκαλώντας φυσική ζημιά 80/125/170/215/260 (+0.15 [15% της μπόνους Zωής]), η οποία αυξάνεται κατά 1% για κάθε 1% ζωής που έχει χάσει ο στόχος.
Κόστος
35 Μάνα
Εμβέλεια
350
Μεγαλειώδης Βρυχηθμός - Ο Βόλιμπεαρ βρυχάται δυνατά, προκαλώντας ζημιά και επιβραδύνοντας τους εχθρούς του. Προκαλεί επίσης φόβο σε υπηρέτες και τέρατα.
Ο Βόλιμπεαρ προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.6) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς και τους επιβραδύνει κατά 30/35/40/45/50% για 3 δευτερόλεπτα.

Επίσης, προκαλεί φόβο σε υπηρέτες και τέρατα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
425
Νύχια του Κεραυνού - Ο Βόλιμπεαρ διοχετεύει την ενέργεια της καταιγίδας, ενισχύοντας τις επιθέσεις του με ηλεκτρική ενέργεια που χτυπά τους στόχους του και μεταδίδεται και σε άλλους κοντινούς εχθρούς.
Ο Βόλιμπεαρ διοχετεύει τη δύναμη της καταιγίδας, κάνοντας όλες τις βασικές του επιθέσεις για 12 δευτερόλεπτα να προκαλούν 75/115/155 (+0.3) μαγική ζημιά, η οποία μεταδίδεται σε 4 κοντινούς εχθρούς.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Εκλεκτός της Καταιγίδας - Όταν η ζωή του πέφτει σε επικίνδυνα επίπεδα, ο Βόλιμπεαρ θεραπεύεται με γρήγορους ρυθμούς.

Συμβουλές

  • Ξεκινήστε την επίθεση με την Ορμή της Καταιγίδας και μειώστε την ταχύτητα των εχθρών σας με τον Μεγαλειώδη Βρυχηθμό.
  • Ο Βόλιμπεαρ επωφελείται περισσότερο από άλλους ήρωες από επιπλέον ζωή και τη μείωση του Χρόνου Επαναφόρτισης.
  • Για να ενεργοποιηθεί το Αμόκ, πρέπει να επιτεθείτε γρήγορα τρεις διαδοχικές φορές--ένας τρόπος για να το καταφέρετε αυτό είναι να έχετε αρκετή αντοχή για να επιβιώσετε αρκετή ώρα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου