Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Akali, the Fist of Shadow

η Γροθιά της ΣκιάςΑπό τα Ιόνια Νησιά κατάγεται ένα αρχαίο τάγμα που έχει αφοσιωθεί στην διατήρηση της ισορροπίας. Η τάξη, το χάος, το φως, το σκοτάδι- όλα τα πράγματα πρέπει να συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία γιατί έτσι θέλει το σύμπαν. Το τάγμα είναι γνωστό ως Κίνκου και χρησιμοποιεί τριανδρίες από πολεμιστές της σκιάς για να πράξει το θέλημά του στον κόσμο. Η Ακάλι είναι μέλος αυτού του τάγματος των πολεμιστών της σκιάς, υπηρετώντας πιστά το ιερό της καθήκον - την εξόντωση όσων απειλούν την ισορροπία του Βάλοραν. Είναι ένα καθήκον που το τάγμα αποκαλεί ''Κλάδεμα του Δέντρου''.

Η Ακάλι ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στις πολεμικές τέχνες από βρεφική ηλικία, με την καθοδήγηση της μητέρας της. Παρόλο που δάσκαλός της ήταν η ίδια της η μητέρα, η εκπαίδευση της Ακάλι ήταν σκληρή και ανελέητη, βασισμένη σε μια θεμελιώδη αρχή: ''Κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει''. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, η Ακάλι έγινε δεκτή από το τάγμα των Κίνκου. Ήδη από αυτήν την ηλικία, οι ικανότητές της ήταν είχαν αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορεί να κόψει μια αλυσίδα με την κόψη του χεριού της. Δεν υπήρχε αμφιβολία - ήταν βέβαιο ότι θα διαδεχόταν τη μητέρα της ως Γροθιά της Σκιάς. Ο ρόλος που κληρονόμησε την οδήγησε σε μονοπάτια αμφιβόλου ηθικής. Για την Ακάλι, όμως, δεν υπάρχει ηθική. Υπάρχει μόνο η ανελέητη φιλοσοφία της μητέρας της. Τώρα, εργάζεται ακούραστα μαζί με τους συμπολεμιστές της Κένεν και Σεν για την επιβολή της ισορροπίας στο Βάλοραν. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η ιερή αποστολή οδήγησε τους τρεις ήρωες στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Η Γροθιά της Σκιάς χτυπά απρόσμενα, κρυμμένη στη σκιά του ίδιου του θανάτου. Κανείς δεν πρέπει να ανατρέψει την ισορροπία''.


Στατιστικά

Ζημιά53(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή445(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία16.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.25(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα50(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σημάδι του Δολοφόνου - Η Ακάλι περιστρέφει το κάμα στον εχθρικό στόχο για να προκαλέσει μαγική ζημιά και επισημαίνει το στόχο για 6 δευτερόλεπτα. Οι επιθέσεις της Ακάλι από κοντά ενάντια σε έναν επισημασμένο στόχο θα ενεργοποιήσουν και θα καταβροχθίσουν το σημάδι για να προκαλέσουν πρόσθετη ζημιά και να αναπληρώσουν ενέργεια.
Η Ακάλι ρίχνει το κάμα σε έναν εχθρό για να προκαλέσει 35/55/75/95/115 (+0.4) μαγική ζημιά και να σημαδέψει το στόχο για 6 δευτερόλεπτα.

Οι επιθέσεις της Ακάλι από κοντά ενάντια σε ένα σημαδεμένο στόχο θα καταναλώσουν το σημάδι για να προκαλέσουν 45/70/95/120/145 (+0.5) μαγική ζημιά και να ανακτήσουν 20/25/30/35/40 ενέργεια.
Κόστος
60 Ενέργεια
Εμβέλεια
600
Πέπλο του Λυκόφωτος - Η Ακάλι χρησιμοποιεί ένα παραπέτασμα καπνού. Όσο βρίσκεται εντός της περιοχής, η Ακάλι κερδίζει Θωράκιση και Αντίσταση μαγείας και γίνεται αόρατη. Οι επιθέσεις ή η χρήση των ικανοτήτων της, αποκαλύπτουν τη θέση της για σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στον καπνό παρουσιάζουν μειωμένη Ταχύτητα Κίνησης.
Η Ακάλι χρησιμοποιεί ένα παραπέτασμα καπνού το οποίο διαρκεί 8 δευτερόλεπτα. Όσο βρίσκεται εντός της περιοχής, η Ακάλι κερδίζει 10/20/30/40/50 Θωράκιση και Αντίσταση μαγείας και γίνεται αόρατη. Οι επιθέσεις ή η χρήση των ικανοτήτων της, αποκαλύπτουν τη θέση της για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στον καπνό επιβραδύνονται κατά 14/18/22/26/30%.
Κόστος
80/75/70/65/60 Ενέργεια
Εμβέλεια
700
Κόψιμο Ημικυκλίου - Η Ακάλι χρησιμοποιεί επιδέξια τα καμα, προκαλώντας ζημιά βάσει της Ζημιάς επίθεσης και της Ισχύος Ικανότητας.
Η Ακάλι χρησιμοποιεί επιδέξια τα κάμα, κόβοντας τις κοντινές εχθρικές μονάδες για να προκαλέσει 30/55/80/105/130 (+0.6) (+0.3) σωματική ζημιά.

Ενεργοποιεί το Σημάδι του Δολοφόνου στους στόχους που επηρεάζονται από αυτό.
Κόστος
60/55/50/45/40 Ενέργεια
Εμβέλεια
325
Χορός της Σκιάς - Η Ακάλι κινείται στις σκιές για να επιτεθεί με ταχύτητα στο στόχο της, προκαλώντας ζημιά και καταναλώνοντας μία Ουσία της Σκιάς. Η Ακάλι ανακτά Ουσίες της Σκιάς τόσο ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσο και κατά τις εκτελέσεις και τις βοήθειες. Ο μέγιστος αριθμός Ουσιών είναι 3.
Η Ακάλι κινείται μέσα στις σκιές για να χτυπήσει γρήγορα το στόχο της, προκαλώντας του 100/175/250 (+0.5) μαγική ζημιά.

Η Ακάλι αποθηκεύει μια Σκιώδη υπόσταση κατά τις εκτελέσεις και τις βοήθειες, καθώς και κάθε 25.0/20.0/15.0 δευτερόλεπτα έως 3 συνολικά.
Κόστος
1 Σκιώδης Υπόσταση
Εμβέλεια
800
Δίδυμες Τεχνικές - Μόλις φτάσει 20 Ισχύ Ικανότητας, οι βασικές επιθέσεις της Ακάλι προκαλούν 8% παραπάνω μαγική ζημιά και για κάθε 6 Ισχύ Ικανότητας που θα κερδίζει εφεξής, το ποσοστό αυξάνεται κατά 1%.

Μόλις φτάσει 10 μπόνους Ζημιά Επίθεσης, η Ακάλι κερδίζει 8% Μαγική αρπαγή ζωής και για κάθε 6 παραπάνω Ζημιά Επίθεσης που θα κερδίζει εφεξής, το ποσοστό αυξάνεται κατά 1%.


Συμβουλές

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρούνους και εξειδικεύσεις για να ενεργοποιήσετε την παθητική της.
  • Η Ακάλι ειδικεύεται σε εξοντώσεις αδύναμων χαρακτήρων. Αφήστε την ομάδα σας να ξεκινήσει τη μάχη και τότε χτυπήστε τους εχθρούς στο πίσω μέρος.
  • Βρείτε την ισορροπία μεταξύ της αποθήκευσης της Σκιώδους Υπόστασης και της χρήσης του Χορού της Σκιάς, πριν να φτάσουν στο μέγιστο οι φορτίσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου