Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Heimerdinger, the Revered Inventor


ο Αναγνωρισμένος ΕφευρέτηςΤα γιόρντελ δεν ταξιδεύουν συχνά πέρα από τα όρια της πόλης του Μπαντλ, αλλά ο Χαϊμερντίνγκερ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα της επιστήμης. Όταν ολοκλήρωσε το τρίτο του διδακτορικό, είχε ξεπεράσει ήδη όλους τους άλλους επιστήμονες των γιόρντελ. Η πατρίδα του δεν μπορούσε πλέον να του προσφέρει αυτό που ζητούσε. Το δέλεαρ των μεγάλων ακαδημιών του Πίλτοβερ στο μακρινό Βορρά ήταν πανίσχυρο και Χαϊμερντίνγκερ ήθελε όσο τίποτα άλλο να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην Πόλη της Προόδου. Γνωρίζοντας καλά ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ευτυχισμένος μακριά από το λαό του, ο Χαϊμερντίνγκερ έφερε μαζί του κι άλλα γιόρντελ με έφεση στην επιστήμη, βάζοντας τα θεμέλια της διάσημης πλέον Ακαδημίας των Γιόρντελ για την Επιστήμη και την Πρόοδο. Από τότε, ο Χαϊμερντίνγκερ έγινε ένα από τους μεγαλύτερους διανοούμενους της σύγχρονης εποχής και η ακαδημία του εξελίχθηκε σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα σε όλο το Βάλοραν.

Ο Χαϊμερντίνγκερ άνοιξε το δρόμο για μια σειρά από σημαντικά επιστημονικά επιτεύγματα, εντρυφώντας όλο και βαθύτερα στον τομέα της μαγοτεχνίας. Τα αστερόραβδα που φωτίζουν πολλούς από τους δρόμους των πόλεων-κρατών είναι μια από τις δικές του εφευρέσεις. Ωστόσο, κάτι περίεργο συμβαίνει τελευταία με τον Αναγνωρισμένο Εφευρέτη. Στην προσπάθειά του να διευρύνει τις γνώσεις του, υποβλήθηκε σε ένα πείραμα που επινόησε ο ίδιος προκειμένου να μπορέσει να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου του. Το πείραμα στέφθηκε από επιτυχία, αλλά με ένα περίεργο τίμημα - το μυαλό του Χαϊμερντίνγκερ είχε αυξηθεί σε μέγεθος. Μαζί με τον εγκέφαλό του, άλλαξε και το σχήμα του κεφαλιού του παραμορφώνοντας την εμφάνισή του. Στη συνέχεια, ο Χαϊμερντίνγκερ έστρεψε την προσοχή του στον πόλεμο που μαστίζει το Βάλοραν και εργάστηκε ακούραστα για να αλλάξει μια κατάσταση που θεωρεί απαράδεκτη. Ο Χαϊμερντίνγκερ πιστεύει ότι η επιστήμη είναι το κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου. Αυτή τη φορά όμως, δεν θα μείνει στη θεωρία. Θα αποδείξει αυτό που πιστεύει στο League of Legends - αν μη τι άλλο, είναι ο πιο έξυπνος ήρωας που συμμετέχει στη διοργάνωση!

Η επιστήμη πήρε το όπλο της. Τρέξτε να σωθείτε!

Στατιστικά

Ζημιά49.24(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή350(+75 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+65 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία7(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Εξελιγμένος Πυργίσκος H-28G - Ο Χαϊμερντίνγκερ στήνει έναν πυργίσκο πυροβόλου. Οι πυργίσκοι κερδίζουν ικανότητες όσο αυξάνεται η συγκεκριμένη ικανότητα. (Οι πυργίσκοι προκαλούν μισή ζημιά στους πύργους).
Ο Χαϊμερντίνγκερ κατασκευάζει έναν πυργίσκο πυροβόλου με 275.0/290.0/305.0/320.0/335.0 ζωή και 30/38/46/54/62 (+0.2) μαγική ζημιά (μισή ζημιά στους πυργίσκους). Μέγ.: 1/1/2/2/2 πυργίσκος(οι). Ο Χαϊμερντίνγκερ αποθηκεύει αρκετά εξαρτήματα για έναν νέο πυργίσκο κάθε 25.0 δευτερόλεπτα.

Κάθε βαθμός αυτής της ικανότητας παρέχει περαιτέρω βελτιώσεις:
Βαθμός 2: Οι επιθέσεις του πύργου μειώνουν την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας του στόχου κατά 1 (μεγ. 50)
Βαθμός 3: Ο μέγιστος αριθμός πυργίσκων αυξάνεται σε 2
Βαθμός 4: Οι πύργοι αποκτούν επιπλέον 125 Ζωή
Βαθμός 5: Οι επιθέσεις του πύργου προκαλούν ζημιά στην περιοχή
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
250
Μαγοτεχνικές Μικρορουκέτες - Ο Χαϊμερντίνγκερ εξαπολύει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που χτυπούν τους εχθρούς που βρίσκονται πιο κοντά του.
Ο Χαϊμερντίνγκερ εξαπολύει 3 Μικρορουκέτες που αναζητούν τον εχθρό και χτυπούν στόχους που βρίσκονται κοντά του. Κάθε ρουκέτα προκαλεί 85/135/185/235/285 (+0.55) μαγική ζημιά.
Κόστος
65/85/105/125/145 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Εκρηκτική Χειροβομβίδα CH-1 - Ο Χαϊμερντίνγκερ ρίχνει μια χειροβομβίδα σε μια περιοχή και προκαλεί ζημιά στις εχθρικές μονάδες, ενώ παράλληλα ακινητοποιεί όποιον χτυπήσει άμεσα και τυφλώνει τις γύρω μονάδες.
Ο Χαϊμερντίνγκερ ρίχνει μια χειροβομβίδα, η οποία προκαλεί 80/135/190/245/300 (+0.6) μαγική ζημιά στις εχθρικές μονάδες, ενώ παράλληλα τις τυφλώνει για 1/1.5/2/2.5/3 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που δέχονται άμεσα το χτύπημα ακινητοποιούνται για 1,5 δευτερόλεπτο.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
925
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!! - Παθητικό / Ενεργή: Αυξάνει παθητικά τη Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης. Ενεργοποιήστε το για να θεραπεύσετε όλους τους Εξελικτικούς Πυργίσκους και να τους κάνετε να εξαπολύουν παγωμένες βολές, οι οποίες μειώνουν την Ταχύτητα Κίνησης για μικρό χρονικό διάστημα.
Παθητική: 10/15/20% Χρόνου Επαναφόρτισης.

Ενεργή: Όλοι οι ενεργοί Εξελικτικοί Πυργίσκοι θεραπεύονται για το 100% της μέγιστης ζωής τους και επίσης εξαπολύουν παγωμένα χτυπήματα, τα οποία επιβραδύνουν την κίνηση κατά 20/25/30% Επιπλέον, οι Μαγοτεχνικές Μικρορουκέτες εξαπολύουν 5 ρουκέτες αντί για 3 και η Εκρηκτική Χειροβομβίδα CH-1 κινείται γρηγορότερα.
Κόστος
90 Μάνα
Εμβέλεια
280
Μαγοτεχνικά ρομπότ επισκευών - Ο Χαϊμερντίνγκερ χαρίζει στους κοντινούς συμμαχικούς πυργίσκους και ήρωες, αυξημένη αναπλήρωση ζωής.

Συμβουλές

  • Η τοποθέτηση των πυργίσκων μπορεί να κρίνει μια μάχη. Ενάντια στους περισσότερους ήρωες, η καλύτερη μέθοδος είναι να βάζετε πυργίσκους κολλητά μεταξύ τους, αν όμως έχουν ικανότητες με πεδίο επιρροής, οι πυργίσκοι σας θα καταστραφούν γρήγορα.
  • Η τοποθέτηση πυργίσκων στη βλάστηση μπορεί να αιφινδιάσει τον εχθρό και να σας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα.
  • Η τύφλωση που προκαλεί η Εκρηκτική Χειροβομβίδα είναι πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να ακινητοποιήσει έναν εχθρό για να είναι αποτελεσματική, για αυτό είναι πολύ αποτελεσματική ενάντια στους εχθρούς που στέκονται πίσω και χτυπούν από απόσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου