Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Galio, the Sentinel's Sorrow

ο Θλιμμένος ΦρουρόςΠριν αναλάβουν τον έλεγχο της μαγείας οι επικαλεστές του Πρωταθλήματος, πολλοί μάγοι είχαν πειραματιστεί με τη δημιουργία τεχνητής ζωής. Αν και τώρα αυτή η πρακτική έχει απαγορευθεί, κάποτε οι πιο ικανοί τεχνίτες είχαν τη δυνατότητα να ενισχύουν τις δημιουργίες τους με νοημοσύνη. Ένας από αυτούς τους οραματιστές της εποχής ήταν ο Ντούραντ, ο κορυφαίους τεχνίτης της Ντεμάσια. Οι δημιουργίες του Ντούραντ ήταν πραγματικά ασύγκριτες. Τα νοήμονα όντα που δημιουργούσε υπηρετούσαν ως ακούραστοι φύλακες των συνόρων της Ντεμάσια, προστατεύοντας την πόλη-κράτος από τις επεκτατικές τάσεις της Νόξους. Για τη δική του προστασία, ο Ντούραντ είχε επιστρατεύσει το κορυφαίο δημιούργημά του: τον Γκάλιο. Αυτό το πανίσχυρο ον - με τη μορφή ενός φτερωτού δαιμονίου - τον προστάτευε σε όλα του τα ταξίδια, επιτρέποντάς του να συνεχίσει το έργο του χωρίς παρεμβάσεις από τους εχθρούς της πατρίδας του. Κάποια στιγμή, όμως, η ηγεσία της Νόξους αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει την παραγωγή αυτών των φρουρών.

Έτσι, έστειλε μια ισχυρή ομάδα δολοφόνων για να σκοτώσουν τον Ντούραντ όταν αυτός προσπαθούσε να διασχίσει τον Βάλτο των Κραυγών, μαζί με το αριστούργημά του. Ανήμπορος να βοηθήσει λόγω των υπεράριθμων εχθρών. ο Γκάλιο είδε με τρόμο να σκοτώνουν τον δημιουργό του και να εξαφανίζονται ξανά στην ομίχλη. Οι δολοφόνοι είχαν στερήσει από τον Γκάλιο κάθε λόγο ύπαρξης και αυτό τον βύθισε στην απόγνωση. Για πολλά χρόνια, έμεινε μόνος του, ένας ακίνητος και άγρυπνος φρουρός των οστών του δημιουργού που δεν κατάφερε να προστατεύσει... ένα ζωντανό μνημείο στην ίδια του την ντροπή. Ο χρόνος περνούσε μέχρι που μια μέρα, ένα νεαρό θηλυκό γιόρντελ που κουβαλούσε ένα πολύτιμο στέμμα από τη Ντεμάσια, κάθισε λίγο στη σκιά του αγάλματος για να ξεκουραστεί. Ο Γκάλιο παρατήρησε προσεκτικά τον ανυποψίαστο επισκέπτη του. Η νεαρή γιόρντελ έδειχνε και αυτή σαν να κουβαλούσε ένα τεράστιο φορτίο. Λίγη ώρα μετά, η κοπέλα σηκώθηκε ήσυχα και συνέχισε το ταξίδι της στην κατεύθυνση της Ντεμάσια. Αυτή η συνάντηση έκανε τον Γκάλιο να νιώσει και πάλι ζωντανός. Έχοντας θυμηθεί το λόγο για τον οποίο πέθανε ο δημιουργός του, ο Γκάλιο αποφάσισε να δώσει τέλος στη σιωπηλή του αυτοτιμωρία και να ακολουθήσει αυτό το γενναίο πλάσμα. Είχε πλέον έναν νέο λόγο για να ζει: να λάβει μέρος στο League of Legends και να πολεμήσει για τα συμφέροντα της Ντεμάσια.

''Δεν υπάρχει εξιλέωση. Μόνο τιμωρία.''
-- Γκάλιο


Στατιστικά

Ζημιά56.3(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή435(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα235(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.7 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Αποφασιστική Ματιά - Ο Γκάλιο εξαπολύει μια ισχυρή ακτίνα από τα μάτια του, επιβραδύνοντας τους εχθρούς που βρίσκονταν κοντά στο σημείο και προκαλώντας τους ζημιά.
Ο Γκάλιο εξαπολύει μια πανίσχυρη επίθεση από τα μάτια του και προκαλεί 80/135/190/245/300 (+0.6) μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται κοντά στην περιοχή της έκρηξης, ενώ μειώνει την ταχύτητα κίνησης κατά 24/28/32/36/40% για 2,5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
940
Προτείχισμα - Ο Γκάλιο προστατεύει ένα σύμμαχο ήρωα, αυξάνοντας την Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας, ενώ αποκαθιστά τη ζωή του Γκάλιο κάθε φορά που ο Ήρωας δέχεται ζημιά.
Ο Γκάλιο προστατεύει με ασπίδα ένα φιλικό ήρωα για 4 δευτερόλεπτα και αυξάνει την Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας του κατά 30/45/60/75/90. Κάθε φορά που η μονάδα δέχεται ζημιά, ο Γκάλιο δέχεται 25/40/55/70/85 (+0.3) θεραπεία. (-20% θεραπεία για κάθε διαδοχικό χτύπημα)
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
800
Ενάρετος Άνεμος - Ο Γκάλιο χτυπά τα φτερά του και εξαπολύει έναν ισχυρό άνεμο που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς, ενώ, παράλληλα, αφήνει πίσω του ένα κατευθυντικό ρεύμα αέρος, που στο πέρασμά του αυξάνει την ταχύτητα κίνησης των συμμάχων.
Ο Γκάλιο εξαπολύει έναν πανίσχυρο άνεμο που προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.5) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην πορεία του. Για 5 δευτερόλεπτα παραμένει στην περιοχή ένα κατευθυντικό ρεύμα αέρος, το οποίο αυξάνει την ταχύτητα κίνησης των συμμάχων που περνούν μέσα από αυτό κατά 20/28/36/44/52%.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
1180
Άγαλμα του Ντούραντ - Ο Γκάλιο μεταμορφώνεται σε άγαλμα, προκαλώντας τους γύρω εχθρούς, ενώ παράλληλα, αποθηκεύει ενέργεια σε κάθε επίθεση που δέχεται. Στη συνέχεια, ο Γκάλιο αφήνει τη μορφή του αγάλματος απελευθερώνοντας την αποθηκευμένη ενέργεια, η οποία προκαλεί ζημιά στους γύρω εχθρούς.
Ο Γκάλιο προετοιμάζεται για 2 δευτερόλεπτα, προκαλεί τους γύρω εχθρούς και μπλοκάρει το 50% των επιθέσεων που δέχεται.

Μετά την προετοιμασία, ο Γκάλιο προκαλεί 220/330/440 (+0.6) μαγική ζημιά στους γύρω εχθρούς συν 5% επιπλέον ζημιά για κάθε επίθεση που δέχτηκε κατά την προετοιμασία. Έως 40% επιπλέον ζημιά.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
560
Ρουνικό Δέρμα - Ο Γκάλιο μετατρέπει το 50% της συνολικής μαγικής αντίστασης σε ισχύ ικανότητας.

Συμβουλές

  • Τοποθετήστε ένα Προτείχισμα σε έναν σύμμαχο υπό επίθεση για να ανακτήσετε ζωή.
  • Ο Ενάρετος Άνεμος βοηθάει στο κυνήγι αντιπάλων αλλά και στην απόδραση από κυνηγούς.
  • Οι προοπτικές ζημιάς όταν κάνετε το Άγαλμα του Ντούραντ αυξάνονται σημαντικά αν υπάρχουν πολλοί εχθροί κοντά σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου