Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Vladimir, the Crimson Reaper

ο Πορφυρός ΘεριστήςΥπάρχει ένας ναός κρυμμένος στα βουνά ανάμεσα στη Νόξους και τις Πεδιάδες της Καταιγίδας, όπου φυλάσσονται τα μυστικά μιας αρχαίας, τρομακτικής μαγείας. Η περιοχή γύρω από τον ναό είναι γεμάτη από αφαιμαγμένα πτώματα ανθρώπων που έκαναν το λάθος να πλησιάσουν πολύ. Τα πτώματα απλά κέντρισαν το ενδιαφέρον του Βλάντιμιρ ο οποίος -στα νιάτα του- είχε περάσει μέσα από τα βουνά κατά την φυγή του από τη Νόξους. Μια μέρα νωρίτερα, ο έφηβος Βλάντιμιρ είχε δολοφονήσει βάναυσα δύο αγόρια της ηλικίας του, μόνο για να απολαύσει το μαγευτικό θέαμα του κόκκινου σιντριβανιού που πετάχτηκε από μέσα τους. Κατάλαβε αμέσως ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να καταπιέσει τα δολοφονικά του ένστικτα κι ότι αν παρέμενε στη Νόξους, αργά ή γρήγορα θα πλήρωνε για το έγκλημά του. Χωρίς δισταγμό λοιπόν, είχε εγκαταλείψει την πόλη-κράτος, ταξιδεύοντας νότια.

Τα ίχνη των πτωμάτων τον είχαν οδηγήσει σε έναν ετοιμόρροπο πέτρινο ναό. Μέσα βρήκε έναν γέρο μοναχό που τον περιεργάστηκε με τα κατακόκκινα μάτια του. Ο Βλάντιμιρ αιφνιδίασε τον μοναχό, επιστρέφοντας την διαπεραστική ματιά με ενθουσιώδη ζήλο. Ο μοναχός αναγνώρισε την αρρωστημένη δίψα του αγοριού και του έμαθε πώς να ελέγχει και να χρησιμοποιεί το υγρό της ζωής, κάνοντας συχνά εξάσκηση σε περαστικούς ταξιδιώτες. Όταν είχε έρθει η ώρα για το τελικό του μάθημα, ο μοναχός προειδοποίησε τον Βλάντιμιρ ότι η αποτυχία θα οδηγούσε στον θάνατό του. Ο Βλάντιμιρ δεν απέτυχε αλλά η νίκη οδήγησε σε μια μακάβρια έκπληξη. Κατά την τελετή, κάθε σταγόνα αίματος του μοναχού αφαιρέθηκε από το σώμα του και ενώθηκε με το αίμα του Βλάντιμιρ, ενώνοντάς τον με τη μαγική υπόσταση του δάσκαλού του, αλλά και κάθε αιμομάντη πριν από αυτόν. Μόνος και χωρίς σκοπό πια, ο Βλάντιμιρ αποφάσισε να επιστρέψει στη Νόξους και να απαιτήσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα για να αποδείξει την ανωτερότητα της τέχνης του. Όταν η στρατιωτική ηγεσία της Νόξους είδε το φριχτό τέλος που βρήκε τους φρουρούς στο παλάτι, αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να γευτούν οι ίδιοι τα φριχτό χάρισμα του Βλάντιμιρ.

''Αυτό που περνάει μέσα σου θα σε διαπεράσει.''
-- Βλάντιμιρ


Στατιστικά

Ζημιά45(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή400(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μετάγγιση - Ο Βλάντιμιρ απορροφά ζωή από το στόχο του.
Ο Βλάντιμιρ απορροφά ζωή από το στόχο του και προκαλεί 90/125/160/195/230 (+0.6) μαγική ζημιά, ενώ θεραπεύει τον εαυτό του για 15/25/35/45/55 (+0.25).
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
600
Πορφυρή Λίμνη - Ο Βλάντιμιρ βουτά σε μια λίμνη αίματος και εμποδίζει τη στόχευσή του για 2 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι εχθροί στη λίμνη επιβραδύνονται και ο Βλάντιμιρ απορροφά τη ζωή τους.
Ο Βλάντιμιρ βουτά σε μια λίμνη αίματος και εμποδίζει τη στόχευσή του για 2 δευτερόλεπτα και επιβραδύνει τους εχθρούς που στέκονται από πάνω του κατά 40%.

Ο Βλάντιμιρ προκαλεί 80/135/190/245/300 (+0.15 [15% μπόνους Ζωή]) μαγική ζημιά καθ' όλη τη διάρκεια της επίδρασης και θεραπεύει τον εαυτό του για 12,5% αυτού του ποσού.
Κόστος
Κοστίζει 20% της τρέχουσας ζωής
Εμβέλεια
350
Παλίρροια Αίματος - Ο Βλάντιμιρ εξαπολύει ένα χείμαρρο αίματος, προκαλώντας ζημιά στους γύρω εχθρούς. Επιπλέον, η πολλαπλή χρήση της Παλίρροιας αίματος σε μικρό χρονικό διάστημα αυξάνει το κόστος ζωής και προκαλεί αυξημένη ζημιά, ενώ αυξάνει τη θεραπεία και αναπλήρωση κατά 8%.
Ο Βλάντιμιρ εξαπολύει ένα χείμαρρο αίματος και προκαλεί 60/85/110/135/160 (+0.45) μαγική ζημιά σε κοντινούς εχθρούς.

Κάθε χρήση τού δίνει μία στοίβα Ενδυνάμωση (έως 4), η οποία αυξάνει τη θεραπεία και αναπλήρωση κατά 4/5/6/7/8% για κάθε χρήση. Επιπλέον, το κόστος και η ζημιά της Παλίρροιας Αίματος αυξάνουν κατά 25% ανά στοίβα.
Κόστος
Κοστίζει 30/40/50/60/70 Ζωή
Εμβέλεια
610
Μολυσματικό Αίμα - Ο Βλάντιμιρ μολύνει μια περιοχή με μολυσματική χολέρα. Οι εχθροί που επηρεάζονται δέχονται αυξημένη ζημιά κατά τη διάρκεια της επίδρασης. Το Μολυσματικό Αίμα προκαλεί πρόσθετη μαγική ζημιά μετά από λίγα δευτερόλεπτα στους μολυσμένους εχθρούς.
Ο Βλάντιμιρ μολύνει τη στοχευμένη περιοχή με μολυσματική χολέρα και προκαλεί 12% περισσότερη ζημιά για 5 δευτερόλεπτα.

Μετά από 5 δευτερόλεπτα, οι μολυσμένοι εχθροί δέχονται 150/250/350 (+0.7) μαγική ζημιά.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
625
Ερυθρά Σύμβαση - Κάθε 40 πόντοι μπόνους ζωής δίνουν στον Βλάντιμιρ 1 πόντο ισχύος ικανότητας και κάθε 1 πόντος ισχύος ικανότητας του δίνει 1,4 μπόνους ζωή (δεν συσσωρεύεται με τον εαυτό του).

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Μετάγγιση προκαλεί άμεση ζημιά στον εχθρό και μετά θεραπεύει τον Βλάντιμιρ, κάτι που την κάνει την καλύτερη τελευταία επίθεση στο παιχνίδι.
  • Χρησιμοποιήστε την ικανότητα Μολυσματικό Αίμα όταν υπάρχει η δυνατότητα να χτυπήσει τις περισσότερες μονάδες.
  • Η ικανότητα Πορφυρή λίμνη εξουδετερώνει τους πυραύλους και για αυτόν το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή εξουδετερώσεων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου