Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Fiddlesticks, the Harbinger of Doom


ο Κήρυκας της ΚαταστροφήςΕδώ και είκοσι περίπου χρόνια, ο Φίντλστιξ στέκεται μόνος του στην ανατολική αίθουσα επίκλησης του Ινστιτούτου του Πολέμου. Το μόνο φως που διαπερνά το απόλυτο σκοτάδι της σκονισμένης αίθουσας είναι βαθιά πράσινη λάμψη της απόκοσμης ματιάς του. Σε αυτήν την αίθουσα, ο σιωπηλός Κήρυκας της Καταστροφής περιμένει την ώρα του. Η ιστορία του είναι ένα τραγικό παράδειγμα των συνεπειών που μπορεί να έχει η ασίγαστη δίψα για δύναμη, μια προειδοποίηση για όλους τους επικαλεστές του Πρωταθλήματος. Πριν από πολλά χρόνια, υπήρχε ένας πανίσχυρος μάγος από το Ζάουν, ο Ιστβάν. Στο τέλος του πέμπτου Πολέμου των Ρούνων, έγινε ένας από τους πρώτους επικαλεστές του Πρωταθλήματος. Ο Ιστβάν δεν μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε τη μαγεία και για αυτό παρέβαινε συνεχώς τους κανόνες συμπεριφοράς του Πρωταθλήματος. Στον τελευταίο του αγώνα, προσπάθησε να κάνει κάτι που ξεπερνούσε τις δυνάμεις του. Κλείστηκε στην ανατολική αίθουσα επίκλησης και άρχισε να ψάλλει την πιο απαγορευμένη επίκληση - το κάλεσμα ενός πλάσματος από μια άλλη διάσταση.

Τι ακριβώς συνέβη σε αυτήν την αίθουσα παραμένει άγνωστο μέχρι και σήμερα. Εκείνη τη μέρα, πάντως, κανείς ήρωας δεν εμφανίστηκε για λογαριασμό του Ζάουν στο Φαράγγι των Επικαλεστών. Όσοι τόλμησαν να χτυπήσουν την πόρτα της αίθουσας δεν έλαβαν καμία απάντηση. Ο πρώτος μαθητευόμενος που μπήκε στην αίθουσα κόπηκε αμέσως στα δύο από ένα υπερφυσικό δρεπάνι. Από τους υπόλοιπους που προσπάθησαν να ακολουθήσουν, ελάχιστοι κατάφεραν να γλιτώσουν με τη ζωή τους, παραμιλώντας γεμάτοι φόβο για κοράκια και για θάνατο. Τρομοκρατημένοι από το κακό που ακόμα και ο Ιστβάν δεν μπορούσε να ελέγξει, οι επικαλεστές του Πρωταθλήματος σφράγισαν όλες τις εξόδους της αίθουσες, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να περιορίσουν αυτό που δεν μπορούσαν να καταστρέψουν. Από τότε, πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά η μυστηριώδης ξύλινη φιγούρα στο εσωτερικό της αίθουσας δεν έκανε καμία κίνηση, παρά μόνο για να σκοτώσει όσους έκαναν την ανοησία να προσπαθήσουν να μπουν μέσα. Βλέποντας ότι ήταν αδύνατο να ανακτήσει την αίθουσα, το Συμβούλιο βρήκε έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον Φίντλστιξ: θα γινόταν ο επίσημος δήμιος του . Όταν συμμετέχει στις Αρένες της Δικαιοσύνης, το αλλόκοσμο αυτό πλάσμα φαίνεται να υπακούει στους κανόνες των επικαλεστών, όπως και όλοι οι άλλοι ήρωες. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό που περιμένει μέσα στην σκοτεινή του αίθουσα. Το ανέκφραστο πρόσωπό του δεν προδίδει καμία πρόθεση και το δρεπάνι του είναι πάντα έτοιμο να κόψει στα δύο όσους στέκονται στο δρόμο του.

Αυτοί που λένε ότι ''το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι ο ίδιος ο φόβος'' δεν έχουν νιώσει την απειλή των κορακιών που φέρνει μαζί του.

Στατιστικά

Ζημιά45.95(+2.625 / ανά επίπεδο)
Ζωή390(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα251(+59 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία11(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.6(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τρόμος - Τρομοκρατεί μια στοχευμένη μονάδα, αναγκάζοντάς την να απομακρυνθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Τρομοκρατεί μια στοχευμένη μονάδα, αναγκάζοντάς την να απομακρυνθεί για 1/1.5/2/2.5/3 δευτερόλεπτο(α).
Κόστος
65/75/85/95/105 Μάνα
Εμβέλεια
575
Αφαίμαξη - Ο Φίντλστιξ απορροφά τη ζωή ενός εχθρού, προκαλώντας ζημιά σε ένα στόχο με την πάροδο του χρόνου και, παράλληλα, θεραπεύει τον εαυτό του.
Προκαλεί 60/90/120/150/180 (+0.45) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο στη στοχευμένη μονάδα και θεραπεύει τον Φίντλστιξ για το 60/65/70/75/80% της ζημιάς που προκαλείται.
Διαρκεί έως 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
475
Σκοτεινός Άνεμος - Ένας δυνατός άνεμος χτυπά μια εχθρική μονάδα και, στη συνέχεια, αναπηδά στις κοντινές εχθρικές μονάδες, προκαλώντας ζημιά και κάνοντας τα θύματα να σιγήσουν.
Χτυπά έναν εχθρικό στόχο και, στη συνέχεια, αναπηδά σε μια κοντινή εχθρική μονάδα. Προκαλεί 65/85/105/125/145 (+0.45) μαγική ζημιά και σίγαση για 1,2 δευτερόλεπτα σε κάθε χτύπημα.

Μπορεί να αναπηδήσει έως και 5 φορές, ενώ ενδέχεται να χτυπήσει τον ίδιο στόχο πολλές φορές. Η ζημιά στους υπηρέτες αυξάνεται κατά 50%.
Κόστος
50/70/90/110/130 Μάνα
Εμβέλεια
750
Θύελλα Κορακιών - Ένα δολοφονικό σμήνος από κοράκια πετά γύρω από τον Φίντλστιξ, προκαλώντας ζημιά σε όλες τις εχθρικές μονάδες την περιοχής κάθε δευτερόλεπτο.
Ένα δολοφονικό σμήνος από κοράκια πετά γύρω από τον Φίντλστιξ για 5 δευτερόλεπτα, προκαλώντας 125/225/325 (+0.45) μαγική ζημιά σε όλες τις εχθρικές μονάδες την περιοχής. Αυτό έχει διάρκεια διοχέτευσης 1,5 δευτερόλεπτο και μεταφέρει τον Φίντλστιξ στη θέση του στόχου.
Κόστος
150/200/250 Μάνα
Εμβέλεια
800
Φρίκη - Οι κοντινές εχθρικές μονάδες έχουν μειωμένη αντίσταση μαγείας κατά 10.

Συμβουλές

  • Σκοτώστε πολλούς υπηρέτες με τη βοήθεια του Σκοτεινού Ανέμου και μεγιστοποιήστε την άντληση υγείας με την Αφαίμαξη υπηρετών.
  • Πριν κάνετε τη Θύελλα Κορακιών ή την Αφαίμαξη, ξεκινήστε με έναν Τρόμο για μέγιστη ζημιά.
  • Ο Φίντλστιξ είναι πολύ ευάλωτος αν μαζεύετε αντικείμενα με Ισχύ Ικανότητας. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας στους ρούνους, τις εξειδικεύσεις και τα αντικείμενα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου