Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Cho'Gath, the Terror of the Void


Τσό'γκαθο Τρόμος του Κενού

ο Τρόμος του ΚενούΥπάρχει ένα μέρος ανάμεσα στις διαστάσεις και τους κόσμους. Μερικοί το αποκαλούν Έξω Κόσμο, άλλοι το γνωρίζουν ως το 'Αγνωστο. Αυτοί που το γνωρίζουν πραγματικά, όμως, το αποκαλούν το Κενό. Παρά την ονομασία του, το Κενό δεν είναι ένα άδειο μέρος, αλλά η πατρίδα ακατονόμαστων πλασμάτων, τεράτων που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ένας άνθρωπος. Ο Τσό'Γκαθ είναι ένα πλάσμα γεννημένο από το Κενό, ένα πλάσμα τόσο αποτρόπαιο που κανείς δεν τολμά να ψελλίσει το όνομά του. Οι σύντροφοί δοκιμάζουν συνεχώς τους τοίχους που χωρίζουν τις διαστάσεις ελπίζοντας ότι θα βρουν μια ρωγμή, ένα πέρασμα στη Γη των Ρούνων, ώστε να δημιουργήσουν την δική τους κόλαση στον κόσμο. Τα πλάσματα αυτά λέγονται Γεννήματα του Κενού και είναι τόσο αρχαία και φρικτά που κάθε αναφορά σε αυτά έχει σβηστεί από τις σελίδες της ιστορίας. Φημολογείται ότι τα Γεννήματα του Κενού έχουν υπό τις διαταγές τους τεράστιες στρατιές ακατονόμαστων πλασμάτων σε άλλους κόσμους και ότι κάποτε εξορίστηκαν από τη Γη των Ρούνων με ισχυρή, ξεχασμένη μαγεία.

Αν αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές, τότε και οι φήμες που τις περιβάλλουν είναι και αυτές αληθινές: ότι κάποια μέρα τα Γεννήματα του Κενού θα επιστρέψουν. Ακόμα και τώρα, σκοτεινές δυνάμεις ξυπνούν στην Ικάθια, αλλοιώνοντας τις τελετές επίκλησης του Πρωταθλήματος ώστε να επιτρέπουν την παρουσία του Τσό'Γκαθ. Είναι ένα απόκοσμο πλάσμα ανείπωτης βίας και κακίας, η ενσάρκωση ενός τρόμου στον οποίο μπορούν να αντισταθούν μόνο οι πιο γενναίοι ήρωες. Ο Τσό'Γκαθ έχει τη δύναμη να τρέφεται από τον τρόμο που προκαλεί, αυξάνοντας το μέγεθός του. Ακόμα χειρότερα, το πλάσμα είναι ευφυές, πιθανότατα σε υπερθετικό βαθμό, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται πώς μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο. Ευτυχώς, η ισχύς των επικαλεστών του Πρωταθλήματος περιορίζει την παρουσία του Τσό'Γκαθ αποκλειστικά στο League of Legends. Εδώ, οι επικαλεστές του Πρωταθλήματος χρησιμοποιούν τις ικανότητες του Τσό'Γκαθ για να κρίνουν την τύχη της Γης των Ρούνων. Βέβαια, ο Τρόμος του Κενού ξέρει πολύ καλά ποια θα ήταν η μοίρα που θα επέλεγε για τη Γη των Ρούνων αν του δινόταν η ευκαιρία.

Αλίμονο αν έρθει η μέρα που ο Τσό'Γκαθ θα δεν θα θέλει πια να συμμετέχει στο League of Legends.

Στατιστικά

Ζημιά54.1(+4.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα205(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία19(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.5(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Διάτρηση - Σκίζει το έδαφος στη θέση του στόχου, εκτοξεύει τις εχθρικές μονάδες στον αέρα, προκαλεί ζημιά και τις επιβραδύνει.
Δημιουργεί ρήξη του εδάφους στη στοχευμένη τοποθεσία. Οι εχθροί που βρίσκονται εντός του πεδίου επιρροής εκτοξεύονται στον αέρα για 1 δευτερόλεπτο και δέχονται 80/135/190/245/305 (+1) μαγική ζημιά ενώ η ταχύτητα κίνησής τους μειώνεται κατά 60% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
90 Μάνα
Εμβέλεια
950
Άγρια Κραυγή - Ο Τσό'γκαθ βγάζει μια τρομακτική κραυγή στους εχθρούς σε έναν κώνο, προκαλώντας μαγική ζημιά και αναγκάζοντας τους εχθρούς να σιγήσουν για λίγα δευτερόλεπτα.
Αναγκάζει τους εχθρούς να σιγήσουν σε έναν κώνο μπροστά του για 1.5/1.75/2/2.25/2.5 δευτερόλεπτα, ενώ προκαλεί 75/125/175/225/275 (+0.7) μαγική ζημιά.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
300
Κοφτερά Καρφιά - Οι επιθέσεις του Τσό'γκαθ αποδεσμεύουν παθητικά θανατηφόρα καρφιά, που προκαλούν ζημιά σε όλες τις εχθρικές μονάδες μπροστά του.
Εναλλαγή: Οι βασικές επιθέσεις εξαπολύουν καρφιά που προκαλούν 20/35/50/65/80 (+0.3) μαγική ζημιά. Τα καρφιά αυξάνουν σε πλάτος καθώς ο Τσό'Γκαθ ανεβαίνει επίπεδο.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Καταβρόχθιση - Καταβροχθίζει μια εχθρική μονάδα, προκαλώντας μεγάλη πραγματική ζημιά. Αν ο στόχος πεθάνει, ο Τσό'Γκαθ μεγαλώνει, κερδίζοντας μέγιστη ζωή (έως 6 στοίβες). Αν πεθάνει, ο Τσό'Γκαθ χάνει τις μισές στοίβες του.
Καταβροχθίζει με μανία έναν εχθρό και προκαλεί 300/475/650 (+0.7) πραγματική ζημιά σε Ήρωες ή 1000 (+0.7) πραγματική ζημιά σε υπηρέτες.

Αν ο εχθρός πεθάνει από την Καταβρόχθιση, ο Τσό'Γκαθ μεγαλώνει και κερδίζει 90/120/150 μέγιστη Ζωή (μέγιστο 6 στοίβες). Αν πεθάνει, χάνει τις μισές στοίβες του.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
150
Σαρκοφαγία - Κάθε φορά που ο Τσό'Γκαθ σκοτώνει μια μονάδα, αναπληρώνει ζωή και μάνα. Το ποσό που ανακτάται αυξάνεται με το επίπεδο του Τσό'Γκαθ.

Συμβουλές

  • Η χρήση των ικανοτήτων Διάτρηση και Άγρια Κραυγή θα εξαντλήσει το μάνα, αν όμως έχετε σύντροφο έναν ήρωα όπως η Σοράκα ή κάποιον με έναν Παραποιητή του Μάνα, η χρήση των δύο ικανοτήτων από νωρίς θα φέρει θετικά αποτελέσματα.
  • Αν δυσκολεύεστε να φάτε ήρωες, φάτε μερικούς υπηρέτες μέχρι να μεγαλώσετε.
  • Μια καλή ιδέα για ανάκτηση ζωής και μάνα είναι η χρήση της ικανότητας Διάτρηση σε υπηρέτες σε συνδυασμό με την ικανότητα Σαρκοφαγία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου