Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Veigar, the Tiny Master of Evil

ο Μικροσκοπικός Άρχοντας του ΚακούΓια τους περισσότερους, η εικόνα ενός Γιόρντελ δεν είναι κάτι τρομακτικό. Τα μέλη της λιλιπούτειας, χαρωπής φυλής, αν και μπορούν να γίνουν άγρια, συχνά θεωρούνται ελαφρώς αφελή. Οι τσιριχτές φωνές και οι χαριτωμένες τους σιλουέτες ξυπνούν προστατευτικά ένστικτα στις μεγαλύτερες φυλές ή θυμίζουν παιδιά που προσποιούνται ότι είναι ενήλικες. Μερικές φορές όμως, ένα Γιόρντελ γίνεται τόσο κακό που, παρά το μικρό του μέγεθος, παγώνει το αίμα των γύρω του. Ο Βέιγκαρ είναι ένα τέτοιο διεστραμμένο Γιόρντελ. Άρχων των σκοτεινών μαγικών τεχνών, αλλά και διαφθορέας κοσμικής ενέργειας, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους μάγους στον Βάλοραν.

Όταν ήταν μικρός, ο Βέιγκαρ ήταν ένα φυσιολογικό Γιόρντελ με μια μικρή διαφορά- ήταν πολύ περίεργος για τον κόσμο πέρα από την πόλη του Μπαντλ. Το νεαρό Γιόρντελ περνούσε την ώρα του μελετώντας τον υπόλοιπο Βάλοραν και όταν προέκυψε μια ευκαιρία εργασίας σε μια επιχείρηση που έκανε εμπόριο με άλλες μεγάλες πόλεις-κράτη του Βάλοραν, δεν δίστασε λεπτό. Δυστυχώς για αυτόν αλλά και όλον τον κόσμο, μια συμφωνία με έναν Νοξιανό έμπορο κατέληξε σε παρανομία και πήγε στραβά- ο Βέιγκαρ και οι σύντροφοί του έγιναν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ο Βέιγκαρ συνελήφθη από τις αρχές και φυλακίστηκε στη Νόξους για χρόνια. Αυτή η απομόνωση είναι πολύ επικίνδυνη για τα Γιόρντελ- σίγουρα οι άκαρδοι τιμωροί του το γνώριζαν αυτό- και ο Βέιγκαρ σιγά-σιγά τρελάθηκε.

Στο τέλος απέδρασε, αλλά είχε γίνει μια διεστραμμένη εκδοχή του προηγούμενου εαυτού του. Αντί να επιστρέψει στην πόλη του Μπαντλ, έψαξε σκοτεινούς μάγους στην χώρα που τον δίδαξαν τα μυστικά τους. Η τρελαμένη του θέληση είχε εστιάσει σε έναν στόχο κι έγινε ένας επικίνδυνος και πανίσχυρος μάγος. Τώρα αποζητά τον τερματισμό όλων των διαμαχών στον Βάλοραν, φέρνοντας όλες τις πόλεις-κράτη στο χείλος της καταστροφής, ανεξαρτήτως των σχέσεών τους. Το League of Legends είναι το τέλειο μέσο για αυτόν τον σκοπό, προς το παρόν.

'Και ποιος λέει ότι το κακό πρέπει να μπει σε τρομακτικό πακέτο;''


Στατιστικά

Ζημιά48.3(+2.625 / ανά επίπεδο)
Ζωή355(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+55 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία12.25(+3.75 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Οδυνηρό Χτύπημα - Εξαπολύει σκοτεινή ενέργεια στο στόχο προκαλώντας μαγική ζημιά. Αν σκοτωθεί μια μονάδα, ο Βέιγκαρ κερδίζει μόνιμα λίγη ισχύ ικανότητας.
Ενεργητικό: Εξαπολύει σκοτεινή ενέργεια στο στόχο προκαλώντας 80/125/170/215/260 (+0.6) μαγική ζημιά. Αν ο στόχος πεθάνει, ο Βέιγκαρ αποκτά 1 πόντο Ισχύος Ικανότητας. Αυτό το μπόνους διπλασιάζεται εναντίον Ηρώων, μεγάλων υπηρετών και μεγάλων τεράτων

Παθητική: Ο Βέιγκαρ κερδίζει 1/2/3/4/5 Ισχύ Ικανότητας όταν σκοτώνει έναν ήρωα από οποιαδήποτε πηγή ζημιάς.

Μπόνους Ισχύος Ικανότητας: +1.0
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
650
Σκοτεινή Ύλη - Ο Βέιγκαρ καλεί μια μεγάλη μάζα σκοτεινής ύλης, η οποία πέφτει από τον ουρανό στη θέση του στόχου και προκαλεί μαγική ζημιά κατά την πρόσκρουση.
Μετά από 1,2 δευτερόλεπτα, πέφτει από τον ουρανό σκοτεινή ύλη στην τοποθεσία του στόχου, η οποία προκαλεί 120/170/220/270/320 (+1) μαγική ζημιά.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
900
Παραμόρφωση Ορίζοντα - Ο Βέιγκαρ διαστρεβλώνει το χώρο γύρω από τη θέση του στόχου για 3 δευτερόλεπτα και ακινητοποιεί τους εχθρούς που περνούν μέσα από την περίμετρο για μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Βέιγκαρ διαστρεβλώνει το χώρο γύρω από τη θέση του στόχου για 3 δευτερόλεπτα και ακινητοποιεί τους εχθρούς που περνούν μέσα από την περίμετρο για 1.5/1.75/2/2.25/2.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
600
Αρχέγονη Έκρηξη - Χτυπά τον εχθρικό ήρωα και προκαλεί μεγάλη βασική ποσότητα μαγικής ζημιάς συν 80% της Ισχύος Δύναμης του στόχου του.
Χτυπά έναν εχθρικό ήρωα και προκαλεί μαγική ζημιά ίση με 250/375/500 (+1.2) συν 80% της Ισχύος Ικανότητας του στόχου.
Κόστος
125/175/225 Μάνα
Εμβέλεια
650
Ισορροπία - Η αναπλήρωση μάνα του Βέιγκαρ αυξάνεται κατά 1% για κάθε 1% του μάνα που λείπει.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε την ικανότητα Παραμόρφωση Ορίζοντα για σίγουρη επιτυχία κατά τη ρίψη της Σκοτεινής Ύλης.
  • Ο Βέιγκαρ χρειάζεται από νωρίς πολύ μάνα. Δοκιμάστε να αγοράσετε αντικείμενα αναπλήρωσης μάνα για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του παθητικού σας και να αποκτήσετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε περισσότερα Οδυνηρά Χτυπήματα.
  • Ο Βέιγκαρ είναι πολύ εύθραυστος. Είναι πολύ χρήσιμο να επιλέξετε τουλάχιστον ένα ξόρκι επικαλεστή το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμυντικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου