Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Olaf, the Berserker

ο ΜπέρσερκερΣε μια αχαρτογράφητη ήπειρο, μακριά από την επιρροή του Βάλοραν, ο κατακτητής Όλαφ γεννήθηκε σε μια οικογένεια με μεγάλη πολεμική παράδοση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Οι Εξοργισμένοι, όπως αυτοαποκαλούνται, είναι πολεμιστής που διοχετεύουν την οργή μέσα τους, απελευθερώνοντας έτσι ωμή και άγρια μανία στους εχθρούς τους. Αυτή ή τρομακτική εξέλιξη είναι προϊόν της ανελέητης πατρίδας τους, της Λόκφαρ- μια έρημη τούνδρα όπου όλα τα πλάσματα πολεμάνε με λύσσα για τροφή και νερό. Ο Όλαφ ήταν μέρος μια νομαδικής φυλής, περιβόητη για τις ατελείωτες, βάναυσες λεηλασίες όλων των χωριών που έβρισκαν καθώς ταξίδευαν με τα δρακόμορφα καράβια τους. Την τελευταία φορά που αντίκρισε την παγωμένη του πατρίδα, ο Όλαφ μπάρκαρε με μια αποστολή εξερεύνησης και λεηλασίας μιας μακρινής χώρας που αναφερόταν μόνο σε θρύλους. Καθώς ταξίδευε όμως, μια τρομερή καταιγίδα πέταξε τον Όλαφ και το πλήρωμά του στο έλεος της άγριας και απύθμενης θάλασσας.

Το καράβι καταστράφηκε, το πλήρωμα χάθηκε και ο Όλαφ από θαύμα ξεβράστηκε αμέτρητα μίλια μακριά από ''φιλικά'' ύδατα και στις ξένες ακτές του Βάλοραν, νότια της Ντεμάσια. Το πρωτόγνωρο αυτό μέρος άφησε εμβρόντητο και τρομαγμένο τον Εξοργισμένο, γιατί στη Λόκφαρ δεν υπάρχουν τόσο ικανοί μάγοι. Ο Όλαφ τους πλησίασε, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν με τις μυστηριώδεις τους δυνάμεις να τον στείλουν πίσω στον λαό του. Έγινε έτσι μια συμφωνία. Ο Όλαφ θα προσέφερε την απαράμιλλη πολεμική του υπεροχή για την διεξαγωγή των ασυνήθιστων πολέμων του Βάλοραν στο League of Legends και οι μάγοι σε αντάλλαγμα θα έβρισκαν έναν τρόπο να τον μεταφέρουν σπίτι του. Παρά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, ο Όλαφ δεν είναι αφελής για να εμπιστευθεί τους 'δαχτυλοκουνήστες' να διοικήσουν το Ινστιτούτο Πολέμου. Κρατάει κρυφές τις λεπτομέρειες για τη ζωή και την πατρίδα του από αυτούς. Αν είχαν αρκετές πληροφορίες, θα έβρισκαν γρήγορα την Λόκφαρ και θα υποδούλωναν τους κατοίκους της όπως έχουν κάνει σε ολόκληρο τον Βάλοραν, κρατώντας τους υπό την απρόθυμη και σιωπηλή τους κυριαρχία.

Να φοβάστε την πολεμική ιαχή του Εξοργισμένου. Αυτό που ορμάει πάνω σου είναι ανένδοτο, ελεύθερο από τα δεσμά της λογικής.


Στατιστικά

Ζημιά54.1(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή441(+93 / ανά επίπεδο)
Μάνα225(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία17(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.9 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.575 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τσεκούρωμα - Ο Όλαφ ρίχνει ένα τσεκούρι στο έδαφος στην τοποθεσία ενός στόχου και προκαλεί ζημιά στις μονάδες που περνούν από εκεί, ενώ παράλληλα επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησής τους. Αν ο Όλαφ σηκώσει το τσεκούρι, ο Χρόνος Επαναφόρτισης της ικανότητας μειώνεται κατά 4,5 δευτερόλεπτα.
Ο Όλαφ ρίχνει ένα τσεκούρι στην τοποθεσία του στόχου και προκαλεί 80/125/170/215/260 (+1.0) σωματική ζημιά στις μονάδες που χτυπάει, ενώ τις επιβραδύνει κατά 24/28/32/36/40% για 2,5 δευτερόλεπτα. Αυτή η επιβράδυνση εξανεμίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Αν ο Όλαφ σηκώσει το τσεκούρι, ο Χρόνος Επαναφόρτισης της ικανότητας μειώνεται κατά 4,5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
55/60/65/70/75 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Άγρια Χτυπήματα - Η Ζημιά Επίθεσης του Όλαφ αυξάνεται, ανάλογα με τη ζωή του, ενώ κερδίζει μεγάλη ποσότητα αρπαγής ζωής και αρπαγής ζωής με μαγεία.
Για 6 δευτερόλεπτα, η ζημιά επίθεσης του Όλαφ αυξάνεται κατά 7/14/21/28/35 (+0.01 [1% της μέγιστης Ζωής]) και αποκτά 9/12/15/18/21% αρπαγή ζωής και αρπαγή ζωής με μαγεία.
Κόστος
40/45/50/55/60 Μάνα
Εμβέλεια
0
Παράτολμο Χτύπημα - Ο Όλαφ επιτίθεται με τόση δύναμη που προκαλεί πραγματική ζημιά στον στόχο, αλλά και στον εαυτό του.
Ο Όλαφ κουνά με δύναμη τα τσεκούρια του και προκαλεί 100/160/220/280/340 πραγματική ζημιά στο στόχο του.
Κόστος
Κοστίζει 40/64/88/112/136 ζωή
Εμβέλεια
325
Ράγκναροκ - Ο Όλαφ αποκτά προσωρινά ανοσία στις ακινητοποιήσεις και αποκτά επιπλέον Θωράκιση, Αντίσταση Μαγείας και Διείσδυση Θωράκισης.
Ο Όλαφ αφαιρεί όλες τις ακινητοποιήσεις του και αποκτά ανοσία σε αυτές για τα επόμενα 6 δευτερόλεπτα. Για αυτό το διάστημα, ο Όλαφ αποκτά 30/45/60 Θωράκιση, 30/45/60 Αντίσταση Μαγείας και 10/20/30 Διείσδυση Θωράκισης.
Κόστος
100/75/50 Μάνα
Εμβέλεια
0
Οργή του Αφιονισμένου - Για κάθε 1% χαμένης ζωής, η ταχύτητα επίθεσης του Όλαφ αυξάνεται κατά 1%.

Συμβουλές

  • Όταν κινδυνεύει η ζωή του, ο Όλαφ μπορεί να συνδυάσει τις ικανότητες Οργή του Αφιονισμένου, Άγρια Χτυπήματα και Ράγκναροκ, για να γίνει απίστευτα δυνατός.
  • Μετά την αγορά αντικειμένων ζωής, ο Όλαφ προκαλεί σημαντική ζημιά όσο είναι ενεργή η ικανότητα Άγρια Χτυπήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου