Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Viktor, the Machine Herald

ο Προάγγελος της ΜηχανήςΟ Βίκτορ ανακάλυψε το πάθος του για την τεχνολογία και τις εφευρέσεις από πολύ μικρός, τρέφοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στον μηχανικό αυτοματισμό. Φοίτησε στο περίφημο Κολέγιο Μαγοτεχνίας στο Ζάουν και ήταν επικεφαλής της ομάδας που δημιούργησε τον Μπλίτζκρανκ. Περίμενε ότι αυτή του η ανακάλυψη θα τον εκτόξευε αυτόματα στην κορυφή του κλάδου του. Δυστυχώς για αυτόν, ο Καθηγητής Στάνγουικ ζήλεψε τον θρίαμβό του και παρουσίασε την νοημοσύνη του Μπλίτζκρανκ ως δική του εφεύρεση. Αργότερα μάλιστα, χρησιμοποίησε την έρευνα του Βίκτορ για να αναστήσει τον Ούργκοτ. Η απεγνωσμένη αναζήτηση του Βίκτορ για δικαιοσύνη δεν βρήκε ανταπόκριση κάνοντάς τον να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Αποσύρθηκε από τη ζωή του στο Κολέγιο και κλειδώθηκε στο προσωπικό του εργαστήριο, κόβοντας κάθε επαφή με άλλους ανθρώπους. Εκεί, στην απομόνωση του εργαστηρίου του, συνέλαβε ένα σχέδιο για το οποίο κανείς δεν θα μπορούσε να του κλέψει τη δόξα. Στόχος του ήταν να κάνει μια επαναστατική ανακάλυψη, αλλά και να απαλλαγεί από τη ζήλια και τον φθόνο που τον κατέτρωγε. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει μηχανικά εξαρτήματα για να αντικαταστήσει και να βελτιώσει το σώμα του.

Όταν ο Βίκτορ βγήκε ξανά από το εργαστήριό του, δεν θύμιζε σε τίποτα τον άνθρωπο που ήταν κάποτε. Δεν είχε αλλάξει μόνο ένα μεγάλο μέρος της ανατομίας του, αλλά και την ίδια του την προσωπικότητα. Η φιλοδοξία του να βελτιώσει την κοινωνία των ανθρώπων είχε δώσει τη θέση της σε μια ιδέα που ο ίδιος αποκαλούσε ''η ένδοξη εξέλιξη''. Θεωρούσε τον εαυτό του ως τον πρωτοπόρο της νέας εποχής του Βάλοραν. Οραματιζόταν ένα μέλλον στο οποίο ο άνθρωπος θα εγκατέλειπε τη σάρκα του και θα την αντικαθιστούσε με ανώτερη τεχνολογία. Αν και οι προτάσεις του Βίκτορ δεν έτυχαν ευρείας αποδοχής, η τελειότητα των μηχανισμών του ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της εποχής. Έχοντας συνδέσει τον εγκέφαλό του με μαγοτεχνικές συσκευές, είχε καταφέρει να επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόοδο της έρευνάς του. Η μεταμόρφωσή του τον είχε απαλλάξει από την αδυναμία των συναισθημάτων του, αλλά είχαν μείνει κάποια υπολείμματα από το μίσος που έτρεφε για τον καθηγητή του. Ο Βίκτορ δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends για να δοκιμάσει τις εφευρέσεις του ενάντια στους πιο ισχυρούς πολεμιστές του Βάλοραν και για να διορθώσει τυχόν αδυναμίες ή σφάλματα.

''Αν χρησιμοποιήσεις τη μαγοτεχνία, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Αν την αγκαλιάσεις, θα σε απελευθερώσει''.
-Βίκτορ


Στατιστικά

Ζημιά49(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή385(+78 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.75(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μεταβίβαση Ισχύος - Ο Βίκτορ χτυπά μια εχθρική μονάδα προκαλώντας μαγική ζημιά και ανακτώντας μέρος αυτής της ζημιάς ως ασπίδας.
Ο Βίκτορ χτυπά μια εχθρική μονάδα προκαλώντας 80/125/170/215/260 (+0.65) μαγική ζημιά και ανακτώντας το 32/50/68/86/104 (+0.26) ως ασπίδα.
Κόστος
45/50/55/60/65 Μάνα
Εμβέλεια
600
Πεδίο Βαρύτητας - Ο Βίκτορ δημιουργεί ένα πεδίο ισχυρής βαρύτητας που επιβραδύνει όλους τους στόχους στην εμβέλειά του. Αν οι εχθροί παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός εμβέλειας της συσκευής, θα ακινητοποιηθούν.
Ο Βίκτορ δημιουργεί μια συσκευή παγίδευσης που ελέγχει τη βαρύτητα, η οποία επιβραδύνει όλους τους εχθρούς κατά 28/32/36/40/44% της ταχύτητας κίνησής τους και συσσωρεύεται κάθε 0.5 δευτερόλεπτα. Στις 3 στοίβες, ο στόχος ακινητοποιείται για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
65 Μάνα
Εμβέλεια
625
Ακτίνα Θανάτου - Ο Βίκτορ χρησιμοποιεί το μηχανικό του χέρι για να εξαπολύσει μια ακτίνα χάους που διασχίζει το πεδίο σε ευθεία γραμμή, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο δρόμο της.
Ο Βίκτορ χρησιμοποιεί το μηχανικό του χέρι για να εξαπολύσει μια ακτίνα χάους που διασχίζει το πεδίο σε ευθεία γραμμή, προκαλώντας 70/115/160/205/250 (+0.7) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στο δρόμο της.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
540
Καταιγίδα Χάους - Ο Βίκτορ δημιουργεί μια διαταραχή στο πεδίο η οποία προκαλεί μαγική ζημιά και δεν επιτρέπει στους εχθρούς να χρησιμοποιούν ξόρκια για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, η διαταραχή προκαλεί μαγική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς κάθε δευτερόλεπτο. Ο Βίκτορ μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της διαταραχής.
Ο Βίκτορ δημιουργεί μια διαταραχή στο σημείο στόχευσης, η οποία προκαλεί 150/250/350 (+0.55) μαγική ζημιά και δεν επιτρέπει στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή να χρησιμοποιούν ξόρκια για 0.5 δευτερόλεπτα.

Καθώς γυρίζει, προκαλεί 40/60/80 (+0.24) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο στους κοντινούς εχθρούς για 7 δευτερόλεπτα. Η καταιγίδα κινείται ταχύτερα ανάλογα με το πόσο κοντά βρίσκεται στον Βίκτορ.

Αν ενεργοποιηθεί αυτή η ικανότητα ξανά ενώ η διαταραχή είναι ακόμα ενεργή, θα αλλάξει την κατεύθυνσή της.
Κόστος
125/175/225 Μάνα
Εμβέλεια
700
Εξελικτική Τεχνολογία - Ο Βίκτορ ξεκινά με έναν Μαγοτεχνικό Πυρήνα που αυξάνει τα χαρακτηριστικά του, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί στο κατάστημα για να βελτιώσει τις ικανότητές του. Ο Μαγοτεχνικός Πυρήνας μπορεί να αναβαθμιστεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να πωληθεί στο κατάστημα.

Συμβουλές

  • Η Ακτίνα Θανάτου είναι μια ισχυρή γρήγορη επίθεση και ένα ισχυρό αποτρεπτικό εργαλείο. Χρησιμοποιήστε την σε συνδυασμό με το Πεδίο Βαρυτονίων για να ελέγξετε τη θέση του εχθρού σας.
  • Φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή ενίσχυση. Κάθε ενίσχυση βελτιώνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Βίκτορ και μπορεί να αγοραστεί μόνο μια φορά στο παιχνίδι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου