Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ahri, the Nine-Tailed Fox

η Αλεπού με τις 9 ΟυρέςΣε αντίθεση με τις υπόλοιπες αλεπούδες που ζούσαν στα δάση της Νότιας Ιωνίας, η Άρι ένιωθε πάντα έναν περίεργο δεσμό με τον μαγικό κόσμο γύρω της. Έναν δεσμό που έμοιαζε ανολοκλήρωτος κατά κάποΙων τρόπο. Βαθιά μέσα της, ένιωθε ότι το σώμα της δεν της ταίριαζε και ονειρευόταν κάποτε να καταφέρει να γίνει άνθρωπος. Το όνειρό της αυτό έμοιαζε αδύνατο να πραγματοποιηθεί, μέχρι που μια μέρα, έφτασε σε ένα πεδίο μάχης μεταξύ ανθρώπων. Ήταν μια φρικτή σκηνή: σωροί από τραυματισμένους και ετοιμοθάνατους στρατιώτες σκέπαζαν το έδαφος. Αισθάνθηκε μια πολύ ισχυρή έλξη για έναν από αυτούς τους τραυματίες: έναν άνδρα ντυμένο με ράσο, ο οποίος ήταν έτοιμος να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ένα μαγικό πεδίο έμοιαζε να τον περιβάλλει, το οποίο έσβηνε γρήγορα. Τον πλησίασε και κάτι βαθιά μέσα σας ξύπνησε ξαφνικά, προσεγγίζοντας τον άνδρα με έναν τρόπο που δεν μπορούσε να καταλάβει. Η ζωτική του ενέργεια έφυγε από το σώμα του και πέρασε μέσα της, ακολουθώντας μια αόρατη ροή μαγείας. Ήταν μια αίσθηση συγκλονιστική και μεθυστική ταυτόχρονα. Όταν επανήλθε, ανακάλυψε ότι είχε μεταμορφωθεί. Η στιλπνή, λευκή γούνα της είχε υποχωρήσει και το σώμα της ήταν μακρύ και ευέλικτο. Είχε πλέον την ίδια μορφή με τους ανθρώπους που κείτονταν γύρω της.

Ωστόσο, αν και είχε ανθρώπινη εμφάνιση, ήξερε μέσα της ότι η μεταμόρφωσή της δεν είχε ολοκληρωθεί. Χάρη στην έμφυτη πονηριά της, προσαρμόστηκε γρήγορα στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας των ανθρώπων. Με τη μαγευτική ομορφιά της, μπορούσε να σαγηνεύει όλους τους άνδρες που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν την πραγματική της φύση. Όσο τους είχε υπό τον έλεγχό της, μπορούσε να απορροφήσει τη ζωτική τους ενέργεια. Με κάθε ζωή που έπαιρνε, πλησίαζε ολοένα περισσότερο το όνειρό της. Όσο όμως αυξανόταν ο αριθμός των θυμάτων της, άρχισε να την κυριεύουν οι τύψεις. Άρχισε να νιώθει ενδοιασμούς για πράξεις που ποτέ δεν την προβλημάτιζαν όταν ήταν αλεπού. Συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τόσο εύκολα τη μεταμέλεια που της προκαλούσε η ηθική συνείδηση που μόλις είχε αποκτήσει. Αναζητώντας μια λύση, η Άρι ανακάλυψε το Ινστιτούτο του Πολέμου, την έδρα των πιο προικισμένων μάγων της Γης των Ρούνων. Εκεί, της πρόσφεραν τη δυνατότητα να αποκτήσει την ανθρώπινη φύση που τόσο επιθυμούσε χωρίς να χρειάζεται να βλάψει αθώα θύματα - υπηρετώντας στο League of Legends.

''Ο οίκτος είναι μια πολυτέλεια και μια ευθύνη που βαραίνει μόνο τους ανθρώπους''.
-- Άρι


Στατιστικά

Ζημιά50(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα230(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία11(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.25(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σφαίρα της Παραπλάνησης - Η Άρι εξαπολύει και τραβά πίσω τη σφαίρα της, προκαλώντας μαγική ζημιά όταν φεύγει και πραγματική ζημιά όταν επιστρέφει.
Προκαλεί 40/65/90/115/140 (+0.33) μαγική ζημιά όταν φεύγει και 40/65/90/115/140 (+0.33) πραγματική ζημιά όταν επιστρέφει.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
880
Σφαίρα Φωτός - Η Άρι εξαπολύει τρεις σφαίρες φωτός, οι οποίες εστιάζουν σε κοντινούς εχθρούς και τους επιτίθενται.
Εξαπολύει τρεις σφαίρες φωτός που εστιάζουν στους κοντινούς εχθρούς (με προτεραιότητα στους ήρωες) και προκαλούν 40/65/90/115/140 (+0.4) μαγική ζημιά. Οι εχθροί που επηρεάζονται από περισσότερες από μία σφαίρες φωτός δέχονται το 50% της ζημιάς από κάθε επιπλέον σφαίρα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
800
Γοητεία - Η Άρι στέλνει ένα φιλί που προκαλεί ζημιά και γοητεύει τον εχθρό που θα πετύχει, αναγκάζοντάς τον να περπατά προς το μέρος της χωρίς να την απειλεί.
Στέλνει ένα φιλί που προκαλεί 60/90/120/150/180 (+0.35) μαγική ζημιά και γοητεύει τον πρώτο εχθρό που χτυπά, αναγκάζοντάς τον να περπατά προς το μέρος της Άρι για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/65/80/95/110 Μάνα
Εμβέλεια
975
Πνευματική Ορμή - Η Άρι ορμά προς τα εμπρός και εκτοξεύει πνευματικές βολές, προκαλώντας ζημιά σε 3 κοντινούς ήρωες. Η Πνευματική Ορμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις φορές πριν ξεκινήσει ο χρόνος επαναφόρτισης.
Ορμά γρήγορα μπροστά και εκτοξεύει πνευματικές βολές σε 3 κοντινούς εχθρούς (δίνοντας προτεραιότητα στους ήρωες), προκαλώντας 85/125/165 (+0.35) μαγική ζημιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις φορές σε διάστημα 10 δευτερολέπτων πριν ξεκινήσει ο χρόνος επαναφόρτισης.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
450
Ψυχοφάγος - Κάθε φορά που ένα ξόρκι χτυπά το στόχο του, ο Ψυχοφάγος φορτίζεται μία φορά (μέγ. όριο: κάθε ξόρκι μπορεί να φορτίσει την ικανότητα έως 3 φορές). Μόλις φορτιστεί 9 φορές, το επόμενο ξόρκι έχει Μαγική Αρπαγή Ζωής 35%.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε τη Γοητεία για να διευκολύνετε τους συνδυασμούς σας. Θα σας βοηθήσει πολύ να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας με τη Σφαίρα της Παραπλάνησης ή με τη Σφαίρα Φωτός.
  • Ξεκινήστε τις ομαδικές μάχες με τη Γοητεία και κυνηγήστε όσους απομένουν με την Πνευματική Ορμή.
  • Η Πνευματική Ορμή ενεργοποιεί τις ικανότητες της Άρι, διευκολύνει τη χρήση της Γοητείας, βοηθά στην επίτευξη διπλών χτυπημάτων με τη Σφαίρα της Παραπλάνησης και επιτρέπει στην Άρι να πλησιάσει τον στόχο της για να χρησιμοποιήσει τη Σφαίρα Φωτός.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου