Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ezreal, the Prodigal Explorer

ο Μάγος ΕξερευνητήςΟ Έζρεαλ γεννήθηκε με το χάρισμα της μαγείας να ρέει στις φλέβες του. Ακόμα πιο δυνατό όμως, ήταν το πάθος του για περιπλάνηση. Αν και είχε όλα τα φόντα για να γίνει ένας άριστος μαγοτέχνης, ο Έζρεαλ βαρέθηκε πολύ γρήγορα τις μαγικές σπουδές του. Όταν έγινε οκτώ χρονών, είχε ήδη χαρτογραφήσει όλες τις υπόγειες σήραγγες του Πίλτοβερ. Η ποιότητα της δουλειάς του ήταν τόσο καλή, που έκαναν τις αρχές του Πίλτοβερ να αγοράσουν τους χάρτες του και να τον προσλάβουν ως Αρχιεξερευνητή του Πίλτοβερ. Το γεγονός αυτό σφράγισε την πορεία του Έζρεαλ στη ζωή - θα εγκατέλειπε την τέχνη της μαγείας για χάρη της αρχαιολογίας. Από τότε, πολλά μυθιστορήματα έχουν γραφτεί με τις περιπέτειές του.

Η τελευταία του περιπέτεια, όμως, έφερε τον Έζρεαλ αντιμέτωπο με το άλλο του χάρισμα - τη λανθάνουσα μαγική του δύναμη. Ενώ εξερευνούσε τις πυραμίδες της ερήμου Σουρίμα, ο Έζρεαλ ανακάλυψε ένα περιδέραιο εκπληκτικής δύναμης. Πέρα από το τεράστιο μέγεθός του, το οποίο έμοιαζε να έχει σχεδιαστεί για ένα ον με διπλάσιο όγκο από τον ίδιο, το περιδέραιο έδινε σε αυτόν που το φορούσε τη δυνατότητα να διαχειρίζεται και να ελέγχει τη μαγική ενέργεια - με την προϋπόθεση ότι υπάρχει μια κοντινή πηγή μαγείας. Αυτό επέτρεψε στον Έζρεαλ να αξιοποιήσει το φυσικό ταλέντα του στη μαγεία χωρίς να προσπαθήσει πολύ - κάτι που άρεσε πολύ στον ακούραστο εξερευνητή. Το μειονέκτημα ήταν ότι το περιδέραιο έδειχνε ιδιαίτερη ευαισθησία στη μαγεία της επίκλησης. Χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Έζρεαλ βρέθηκε να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα των Θρύλων για λογαριασμό ενός επικαλεστή, ο οποίος ''ήταν αποφασισμένος να λύσει ένα θέμα παγκόσμιας σημασίας'', όπως έλεγε ο ίδιος. Ακόμα κι έτσι, ο Έζρεαλ αποφάσισε ότι η περιστασιακή συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα δεν ήταν πολύ μεγάλο τίμημα για τη δύναμη που του χάριζε το περιδέραιό του.

''΄Ποιος ο λόγος να ασχολείσαι με μουχλιασμένους τόμους όταν μπορείς να εξερευνήσεις τα μέρη από τα οποία προέρχονται αυτοί οι τόμοι;''. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Έζρεαλ.


Στατιστικά

Ζημιά47.2(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή350(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα235(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μυστικιστική Βολή - Ο Έζρεαλ εξαπολύει μία σφαίρα ενέργειας, η οποία μειώνει όλους τους χρόνους επαναφόρτισης κατά 1 δευτερόλεπτο, αν χτυπήσει μια εχθρική μονάδα.
Ο Έζρεαλ εξαπολύει μια σφαίρα ενέργειας και προκαλεί 35/55/75/95/115 (+1.0) (+0.2) σωματική ζημιά (εφαρμόζει επιδράσεις κατά το χτύπημα).

Αν η Μυστικιστική Βολή χτυπήσει κάποιο στόχο, οι χρόνοι επαναφόρτισης του Έζρεαλ μειώνονται κατά 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
28/31/34/37/40 Μάνα
Εμβέλεια
1150
Ροή Ενέργειας - Ο Έζρεαλ εξαπολύει ένα απρόβλεπτο κύμα ενέργειας, το οποίο προκαλεί μαγική ζημιά στους εχθρικούς ήρωες, ενώ αυξάνει παράλληλα την Ταχύτητα Επίθεσης των σύμμαχων ηρώων.
Ο Έζρεαλ εξαπολύει ένα κύμα ενέργειας που προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρικούς ήρωες που χτυπάει για 70/115/160/205/250 (+0.8) μαγική ζημιά. Οι σύμμαχοι που επηρεάζονται, βλέπουν την Ταχύτητα Επίθεσης τους να αυξάνεται κατά 20/25/30/35/40% για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Ξόρκι Τηλεμεταφοράς - Ο Έζρεαλ τηλεμεταφέρεται σε μια τοποθεσία κοντά στο στόχο και ρίχνει ένα κατευθυνόμενο βέλος, το οποίο χτυπάει την κοντινότερη εχθρική μονάδα.
Ο Έζρεαλ τηλεμεταφέρεται σε μια τοποθεσία κοντά στο στόχο και ρίχνει ένα κατευθυνόμενο βέλος, το οποίο χτυπάει την κοντινότερη εχθρική μονάδα 75/125/175/225/275 (+0.75) μαγική ζημιά.
Κόστος
90 Μάνα
Εμβέλεια
475
Σαρωτική Βολή - Ο Έζρεαλ προετοιμάζεται για 1 δευτερόλεπτο για να εξαπολύσει ένα ισχυρό φράγμα ενεργειακών βλημάτων, το οποίο προκαλεί τεράστια ζημιά σε κάθε εχθρική μονάδα που χτυπά (προκαλεί 10% λιγότερη ζημιά σε κάθε μονάδα που χτυπά).
Ο Έζρεαλ προετοιμάζεται για 1 δευτερόλεπτο για να εξαπολύσει μια ομοβροντία βλημάτων που προκαλεί 350/500/650 (+1.0) (+0.9) μαγική ζημιά σε κάθε μονάδα που χτυπά. Ωστόσο, προκαλεί 10% λιγότερη ζημιά για κάθε μονάδα που χτυπά, με ελάχιστο όριο το 30%.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
20000
Αναδυόμενη Μαγεία - Αν μια ικανότητα του Έζρεαλ χτυπήσει τον στόχο της, θα αυξηθεί η Ταχύτητα Επίθεσής του κατά 10% για 5 δευτερόλεπτα (η επίδραση συσσωρεύεται έως και 5 φορές).

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε το Ξόρκι Τηλεμεταφοράς για να σημαδέψετε πιο εύκολα τις άλλες ικανότητες που απαιτούν ευστοχία.
  • Μπορείτε να παίξετε τον Έζρεαλ είτε σαν επωμιστή με Ζημιά Επίθεσης, είτε με Ισχύ Ικανότητας, αναλόγως του τρόπου ανάπτυξης που προτιμάτε.
  • Μπορείτε να ευθυγραμμίσετε την Σαρωτική Βολή για να χτυπήσετε πολλά κύματα υπηρετών ή ακόμα και ουδέτερα τέρατα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου