Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Fiora, the Grand Duelist


η Ανίκητη ΞιφομάχοςΗ Φιόρα, η περιβόητη μονομάχος από τη Ντεμάσια, έχει κερδίσει άξια τη φήμη της με την κοφτερή της λεπίδα και την ακόμα πιο κοφτερή της γλώσσα. Συνδυάζει τις γνώσεις και τους εκλεπτυσμένους τρόπους μιας αριστοκράτισσας με την ασυμβίβαστη αφοσίωσή της στην τέχνη της λεπίδας. Έχοντας νικήσει όλους τους μεγάλους ξιφομάχους της πατρίδας της, η Φιόρα αναζητά πλέον πιο άξιους αντιπάλους. Τώρα, ολόκληρος ο κόσμος θα υποκλιθεί στις ικανότητές της.

Ως η μικρότερη θυγατέρα του αριστοκρατικού Οίκου των Λοράν, μιας αριστοκρατικής οικογένειας που φημιζόταν για τους ξιφομάχους της, η Φιόρα πίστευε πάντα ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Αντλώντας έμπνευση από τη δόξα του πατέρα της, ενός θρυλικού ξιφομάχου, η Φιόρα έδειξε ότι γνώριζε τα μυστικά του ξίφους καλύτερα από τα αδέρφια της. Οι υπόλοιποι ξιφομάχοι παρεξηγούσαν την αυτοπεποίθησή της ως αλαζονεία, αλλά η Φιόρα δεν τους έδινε σημασία. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να αποδείξει ότι θα ήταν άξια διάδοχος του πατέρα της. Η αφοσίωσή της, όμως, την οδήγησε σε μια μεγάλη απογοήτευση. Την παραμονή μιας μονομαχίας, ο πατέρας της Φιόρα συνελήφθη από τις αρχές ενώ προσπαθούσε να ρίξει στο ποτό του αντιπάλου του ένα δηλητήριο που θα προκαλούσε αργή παράλυση. Η προδοσία του κατέστρεψε τη φήμη της οικογένειας, ενώ αμφισβητήθηκε και η τιμή της ίδιας της Φιόρα. Τυφλωμένη από οργή και θέλοντας απεγνωσμένα να καθαρίσει το όνομά της, η Φιόρα προκάλεσε τον πατέρα της σε μονομαχία. Αν και ο πατέρας της πολέμησε με δύναμη και χάρη, η Φιόρα συνειδητοποίησε ότι ο άντρας που λάτρευε δεν είχε πλέον την πειθαρχία που χαρακτηρίζει έναν πραγματικό μονομάχο. Αφού τον αφόπλισε, πίεσε τη λεπίδα της στο στήθος του και απαίτησε να της παραχωρήσει τον έλεγχο του Οίκου των Λοράν. Ο πατέρας της παραδόθηκε, αλλά αυτή η νίκη δεν ήταν αρκετή για να επανορθώσει τη φήμη της. Η Φιόρα γνωρίζει καλά ότι για να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και για να ξεπεράσει την πράξη του πατέρα της, πρέπει να εγκαταλείψει την πατρίδα της. Είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς η καλύτερη ξιφομάχος στη Ντεμάσια, αλλά και σε όλο το Βάλοραν.

''Ήρθα εδώ αναζητώντας μια πραγματική πρόκληση, αλλά φαίνεται ότι αυτοί οι ανίκανοι δεν μπορούν να μου την προσφέρουν''.
-- Φιόρα

Στατιστικά

Ζημιά54.5(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή450(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία15(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.8 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.75(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ξιφισμός - Η Φιόρα τρέχει μπροστά και χτυπά τον στόχο της, προκαλώντας σωματική ζημιά. Η Φιόρα μπορεί να επαναλάβει αυτήν την επίθεση μια δεύτερη φορά εντός λίγων δευτερολέπτων χωρίς κόστος σε μάνα.
Η Φιόρα ορμά μπροστά και χτυπά τον στόχο της, προκαλώντας 40/65/90/115/140 (+0.6) σωματική ζημιά.

Η Φιόρα μπορεί να ορμήσει ξανά εντός 4 δευτερολέπτων χωρίς κόστος μάνα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
600
Απόκρουση - Η Ζημιά Επίθεσης της Φιόρα αυξάνεται. Όταν ενεργοποιηθεί, η Φιόρα αποκρούει την επόμενη βασική επίθεση και επιστρέφει μαγική ζημιά στον επιτιθέμενο. Αποτελεσματικό ενάντια σε ήρωες, τέρατα και μεγάλους υπηρέτες.
Παθητική: Η Ζημιά Επίθεσης της Φιόρα αυξάνεται κατά 15/20/25/30/35.

Ενεργή: Η Φιόρα αποκρούει την επόμενη βασική επίθεση εντός 1.5 δευτερολέπτων και επιστρέφει 60/110/160/210/260 (+1) μαγική ζημιά στον επιτιθέμενο. Αποτελεσματικό ενάντια σε ήρωες, τέρατα και μεγάλους υπηρέτες.
Κόστος
45 μάνα
Εμβέλεια
0
Έκρηξη Ταχύτητας - Η Φιόρα αποκτά μπόνους Ταχύτητα Επίθεσης Κάθε βασική επίθεση ή Ξιφισμός που βρίσκει στόχο αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησής της. Αν σκοτώσετε έναν ήρωα, τότε θα ανανεωθούν οι χρόνοι επαναφόρτισης της Έκρηξης Ταχύτητας.
Η Φιόρα αποκτά 60/75/90/105/120% επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης για 3 δευτερόλεπτα. Κάθε βασική επίθεση ή Ξιφισμός που βρίσκει στόχο αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσής της κατά 7/9/11/13/15% για 3 δευτερόλεπτα. Συσσωρεύεται έως και 3 φορές.

Αν σκοτώσετε έναν ήρωα, τότε θα ανανεωθούν οι χρόνοι επαναφόρτισης της Έκρηξης Ταχύτητας. (Οι βοήθειες μειώνουν τον χρόνο επαναφόρτισης στο μισό του βασικού ποσού.)
Κόστος
55 Μάνα
Εμβέλεια
0
Βαλς της Λεπίδας - Η Φιόρα διασχίζει γρήγορα το πεδίο της μάχης και προκαλεί σωματική ζημιά στους εχθρικούς ήρωες. Οι διαδοχικές επιθέσεις στον ίδιο στόχο προκαλούν λιγότερη ζημιά.
Η Φιόρα διασχίζει γρήγορα το πεδίο της μάχης χτυπώντας ήρωες τυχαία 5 φορές για 160/330/500 (+1.2) σωματική ζημιά. Τα διαδοχικά χτυπήματα στον ίδιο στόχο προκαλούν 25% ζημιά.

Η πρώτη και η τελευταία επίθεση θα έχουν τον ίδιο στόχο. Κάθε χτύπημα έχει επιδράσεις που εφαρμόζονται κάθε φορά που βρίσκει στόχο.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
400
Ξιφομάχος - Η Φιόρα αναπληρώνει ζωή σε 6 δευτερόλεπτα κάθε φορά που προκαλεί ζημιά. Αν επιτεθεί σε ήρωες, αυτή η επίδραση συσσωρεύεται έως και 4 φορές.

Συμβουλές

  • Η επίδραση αναπλήρωσης του Ξιφομάχου συσσωρεύεται ενάντια σε άλλους ήρωες, επομένως μην φοβάστε να λάβετε μέρος σε σύντομες αναμετρήσεις.
  • Η ικανότητα Βαλς της Λεπίδας προκαλεί ζημιά και δεν επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να σας στοχεύει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου