Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Hecarim, the Shadow of War


Χίκαριμη Σκιά του Πολέμου

η Σκιά του ΠολέμουΑπό την πρώτη εμφάνισή του στις βορειοδυτικές ακτές του Βάλοραν, ο Χίκαριμ, το γιγάντιο φάντασμα με την πανοπλία, προκάλεσε τον τρόμο σε όσους τον είδαν. Κανείς δεν είχε δει ξανά κάτι που να έμοιαζε σε αυτήν την άυλη, τιτάνια μορφή, ενώ η μυστηριώδης και ξαφνική άφιξή του προκάλεσε απίστευτο φόβο. Όταν ο Χίκαριμ άρχισε να κατευθύνεται ανατολικά, αφήνοντας πίσω του κατεστραμμένη γη, οι χωρικοί του κάμπου άφησαν τα σπίτια τους και αναζήτησαν προστασία στην κοντινή Ντεμάσια. Μέσα από τις κατακλυσμένες με κόσμο ταβέρνες της πόλης εξαπλώθηκαν σιγά σιγά οι φήμες για το απάνθρωπο φάντασμα. Κάποιοι υποστήριζαν ότι ήταν η σκιά ενός αρχαίου πολεμιστή που διψούσε για εκδίκηση και ήθελε να ξεπαστρέψει κάθε τι ζωντανό. Κάποιος μάλιστα επέμεινε ότι τον είδαν να ηγείται μιας ολόκληρης λεγεώνας από φαντάσματα-καβαλάρηδες. Άλλοι πάλι πίστευαν ότι ήταν δημιούργημα κάποιου νεκρομάντη. Ένας από τους διοικητές της Ντεμάσια, θέλοντας να καταλαγιάσει τον τρόμο που έπνιγε την πόλη, πήρε ορισμένους από τους καλύτερους στρατιώτες του και ξεκίνησε για να σταματήσει ή να καταστρέψει τον Χίκαριμ.

Ο διοικητής στάθηκε με το στρατό του στο διάβα του Χίκαριμ και προετοιμάστηκε για την επίθεσή του. Καθώς το φάντασμα άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος τους, οι στρατιώτες ένιωσαν τον τρόμο να τους κατακλύζει. Οι άνδρες, παγωμένοι από το φόβο, ούρλιαζαν καθώς ο άυλος γίγαντας τους χτυπούσε, τους ξέσκιζε και τους ποδοπατούσε με τις σιδερένιες οπλές του. Ο Χίκαριμ στράφηκε προς τον χτυπημένο και τρομοκρατημένο διοικητή και είπε: ''Αυτή είναι μονάχα η αρχή. Κανένας στρατός θνητών δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη των Νήσων του Σκότους.'' Ο Χίκαριμ έφυγε, συνεχίζοντας την πορεία θανάτου. Έχοντας χάσει τα λογικά του από την εφιαλτική εμπειρία, ο διοικητής επέστρεψε στη Ντεμάσια και προσπάθησε να προειδοποιήσει τους κατοίκους. Οι εκκλήσεις του έπεσαν στο κενό καθώς όλοι τον πέρναγαν για τρελό. Παρά το ότι η προέλευση και ο σκοπός του Χίκαριμ παρέμεναν μυστήριο, ο προορισμός του έγινε ξεκάθαρος όταν έφτασε στο Συμβούλιο του Πολέμου και ζήτησε, με απειλητική και επιβλητική φωνή, να συμμετάσχει στο League of Legends.

''Μα δεν καταλαβαίνετε...οι σκιές θα μας καταβροχθίσουν όλους...''
-- Πρώην διοικητής της Ντεμάσια

Στατιστικά

Ζημιά56(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+95 / ανά επίπεδο)
Μάνα210(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής8(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ξέσπασμα - Ο Χίκαριμ χτυπά τους κοντινούς εχθρούς προκαλώντας σωματική ζημιά.
Ο Χίκαριμ χτυπά τους κοντινούς εχθρούς προκαλώντας 60/95/130/165/200 (+0.6) σωματική ζημιά. (66% ζημιά σε υπηρέτες και τέρατα)

Αν ο Χίκαριμ προκαλέσει ζημιά σε έναν τουλάχιστον εχθρό με αυτήν την επίθεση, κερδίζει μια στοίβα Ξέσπασμα και μειώνει το βασικό Χρόνο Επαναφόρτισης αυτής της ικανότητας κατά 1 δευτερόλεπτο για μικρό χρονικό διάστημα. Η επίδραση μπορεί να συσσωρευτεί έως και 2 φορές.
Κόστος
25 Μάνα
Εμβέλεια
350
Πνεύμα του φόβου - Ο Χίκαριμ προκαλεί μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς για μικρό χρονικό διάστημα. Ο Χίκαριμ κερδίζει ζωή ίση με ένα ποσοστό της ζημιάς που δέχονται αυτοί οι εχθροί.
Ο Χίκαριμ προκαλεί 80/120/160/200/240 (+0.8) μαγική ζημιά για 4 δευτερόλεπτα σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Ο Χίκαριμ θεραπεύεται κατά 20% της ζημιάς που δέχονται αυτοί οι εχθροί από οποιαδήποτε πηγή.

Οι υπηρέτες δεν μπορούν να θεραπεύσουν τον Χίκαριμ με περισσότερη από 60/90/120/150/180 ζωή.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
525
Σαρωτική έφοδος - Ο Χίκαριμ αποκτά αυξανόμενη ταχύτητα κίνησης για μικρό χρονικό διάστημα. Η επόμενη επίθεσή του ρίχνει κάτω το στόχο και προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά, ανάλογα με την απόσταση που έχει διανύσει από τη στιγμή της ενεργοποίησης της ικανότητας.
Ο Χίκαριμ αποκτά αυξανόμενη ταχύτητα κίνησης για 4 δευτερόλεπτα. Η επόμενη επίθεσή του ρίχνει κάτω το στόχο και προκαλεί 40/75/110/145/180 (+0.5) έως 80/150/220/290/360 (+1.0) σωματική ζημιά ανάλογα με την απόσταση που έχει διανύσει ο Χίκαριμ κατά τη Σαρωτική έφοδο.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
0
Επίθεση των σκιών - Ο Χίκαριμ καλεί φαντάσματα-καβαλάρηδες και κάνει έφοδο προκαλώντας μαγική ζημιά σε μια γραμμή. Ο Χίκαριμ δημιουργεί σεισμικό κύμα μετά την έφοδο προκαλώντας επιπλέον μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς, οι οποίοι τρομοκρατούνται και τρέπονται σε φυγή.
Ο Χίκαριμ καλεί φαντάσματα-καβαλάρηδες, κάνουν έφοδο και προκαλούν 100/200/300 (+0.4) μαγική ζημιά σε όποιον χτυπήσουν.

Ο Χίκαριμ απελευθερώνει ένα σεισμικό κύμα μετά την έφοδο προκαλώντας επιπλέον 50/125/200 (+0.8) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς, οι οποίοι απομακρύνονται από τον Χίκαριμ για 1 δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος ο Χίκαριμ θα μετακινηθεί μόνο προς τη στοχευμένη θέση. Οι καβαλάρηδες θα καλύψουν όλη την απόσταση.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Διαδρομή πολέμου - Ο Χίκαριμ μπορεί να κινείται μέσα από μονάδες και κερδίζει ζημιά επίθεσης ίση με ένα ποσοστό της επιπλέον ταχύτητας κίνησης.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Πνεύμα του φόβου αναπληρώνει ενέργεια όταν οι κοντινοί εχθροί δέχονται ζημιά, ακόμα και αν η ζημιά προέρχεται από συμμάχους. Εξαπολύστε το κατά τη διάρκεια μιας μάχης μεγάλης κλίμακας για να μεγιστοποιήσετε τη δυνατότητα επιβίωσης του Χίκαριμ.
  • Η Σαρωτική έφοδος προκαλεί περισσότερη ζημιά, ανάλογα με την απόσταση που διανύθηκε. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την Επίθεση των σκιών ή ξόρκια επικαλεστών όπως το Φάντασμα ή η Λάμψη, για να μεγιστοποιήσετε τη ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου