Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Anivia, the Cryophoenix

ο ΚρυοφοίνικαςΣτις περισσότερες μυθολογίες, ο φοίνικας είναι ένα πλάσμα από φωτιά που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, όμως, είναι ότι οι φοίνικες είναι πλάσματα των στοιχείων της φύσης, τα οποία δημιουργούνται από τις αρχέγονες δυνάμεις των κόσμων από τους οποίους προέρχονται. Η Ανίβια γεννήθηκε σε έναν από αυτούς τους κόσμους - είναι η απόλυτη ενσάρκωση του χειμώνα, ένα πλάσμα από αγνό πάγο. Στον κόσμο της, η Ανίβια ήταν ο προστάτης των παγωμένων αγριότοπων και όλων όσων είχαν το απαραίτητο θάρρος και την αντοχή να ζήσουν σε αυτά τα αφιλόξενα μέρη. Η Ανίβια είναι ένα αθάνατο πλάσμα με μεγάλη σοφία που έχει δει τον κόσμο της να πεθαίνει και να ανανεώνεται πολλές φορές, επομένως ήξερε ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα αναγκαζόταν να αφήσει τον κόσμο της . Όταν ήρθε εκείνη η μέρα, η Ανίβια ήταν έτοιμη. Βλέποντας την ανισορροπία και την αδικία να κυριαρχούν στη Γη των Ρούνων, έναν κόσμο χωρίς την προστασία των στοιχειωδών δυνάμεων της φύσης, η Ανίβια αποφάσισε να λάβει μέρος στο League of Legends.

Αναζητώντας τις παγωμένες θερμοκρασίες του κόσμου της, η Ανίβια βρήκε ένα νέο σπίτι στις υψηλότερες κορυφές των Βόρειων Σιδερένιων Βουνών, δίπλα στις παγωμένες εκτάσεις του Φρέλιορντ. Από τότε, οι περιοχές αυτές βρίσκονται υπό την προστασία του Κρυοφοίνικα. Παραδόξως, η Ανίβια έχει συνάψει φιλικές σχέσεις με τα γέτι που κατοικούν στην περιοχή - μια φιλία που γίνεται ισχυρότερη μήνα με το μήνα. Έχει πολύ καλές σχέσεις με δύο από τους ήρωες του Πρωταθλήματος: Τον Νούνου (και το γέτι του, Γουίλαμπ) και την Ας, την πριγκίπισσα των νομάδων. Πρόσφατα, η Ανίβια εξέπληξε τους επικαλεστές του Ινστιτούτου του Πολέμου, ζητώντας τους να βρουν έναν τρόπο για να καλέσουν στον κόσμο τους κι άλλα όντα σαν κι αυτή. Όπως όλοι οι ήρωες της διοργάνωσης, η Ανίβια αντιμετωπίζεται με σεβασμό από όλους, αλλά δεν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες, καθώς πολλοί τη θεωρούν ψυχρή και απόμακρη.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει με τη φωτιά, άλλοι με τον πάγο. Η Ανίβια είναι σίγουρη για το δεύτερο.


Στατιστικά

Ζημιά48(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή350(+70 / ανά επίπεδο)
Μάνα257(+53 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία10.5(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.65(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Παγάκι - Η Ανίβια μαζεύει τα φτερά της και καλεί μια σφαίρα πάγου που πετά προς το μέρος των αντιπάλων της, παγώνοντας και προκαλώντας ζημιά σε όσους βρεθούν στο διάβα της. Όταν ανατιναχθεί το δόρυ, προκαλεί μέτρια ζημιά σε συγκεκριμένη ακτίνα και ακινητοποιεί όλους όσους βρίσκονται στην περιοχή.
Εξαπολύεται ένα μεγάλο κομμάτι πάγου προς τη θέση του στόχου, το οποίο προκαλεί 60/90/120/150/180 (+0.5) μαγική ζημιά και παγώνει τους στόχους, επιβραδύνοντας την Ταχύτητα κίνησής τους κατά 20%.

Στο τέλος της εμβέλειάς του ή αν η Ανίβια ενεργοποιήσει ξανά το ξόρκι, το βλήμα ανατινάσσεται και προκαλεί 60/90/120/150/180 (+0.5) μαγική ζημιά σε μια μικρή περιοχή και ακινητοποιεί τις μονάδες για 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
80/100/120/140/160 Μάνα
Εμβέλεια
1100
Αποκρυστάλλωση - Η Ανίβια συμπυκνώνει την υγρασία του αέρα, μετατρέποντάς τον σε ένα αδιάβατο τείχος πάγου, το οποίο μπλοκάρει όλες τις κινήσεις. Το τείχος διαρκεί για μικρό χρονικό διάστημα και μετά λιώνει.
Η Ανίβια καλεί ένα αδιάβατο τείχος πάγου με πλάτος 400/500/600/700/800 μονάδων, το οποίο μπλοκάρει όλες τις κινήσεις. Το τείχος διαρκεί 5 δευτερόλεπτα και μετά λιώνει.
Κόστος
70/90/110/130/150 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Κρυοπάγημα - Με ένα τίναγμα των φτερών της, η Ανίβια εξαπολύει έναν παγωμένο άνεμο στο στόχο της, προκαλώντας μέτρια ζημιά. Αν ο στόχος έχει επιβραδυνθεί από πάγο, η ζημιά που δέχονται διπλασιάζεται.
Η Ανίβια χτυπά το στόχο της με έναν παγωμένο άνεμο και προκαλεί 55/85/115/145/175 (+0.5) μαγική ζημιά. Αν ο στόχος παγώσει, δέχεται διπλάσια ζημιά.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
650
Θύελλα Παγετώνα - Η Ανίβια καλεί μια κατευθυντική βροχή από πάγο και χαλάζι για να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς της και να επιβραδύνει την κίνησή τους.
Εναλλαγή: Η Ανίβια καλεί μια έντονη βροχή από πάγο και χαλάζι, η οποία προκαλεί 80/120/160 (+0.25) μαγική ζημιά και παγώνει τους στόχους, με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η ταχύτητα επίθεσης και κίνησής τους κατά 20%.

Απορροφά 40/50/60 μάνα ανά δευτερόλεπτο.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
625
Αναγέννηση - Όταν πεθάνει, η Ανίβια μεταμορφώνεται σε ένα αυγό. Αν το αυγό επιβιώσει για έξι δευτερόλεπτα, η Ανίβια ανασταίνεται μεγαλοπρεπώς.

Συμβουλές

  • Συγχρονίστε ένα Παγάκι με το Κρυοπάγημα για καταστροφικά αποτελέσματα.
  • Η Ανίβια εξαρτάται υπερβολικά σε μάνα για την Θύελλα Παγετώνα για αυτό αγοράστε αντικείμενα με μάνα ή πάρτε το την μπλε ενίσχυση από το Αρχαίο Γκόλεμ, στο Φαράγγι των Επικαλεστών.
  • Στην αρχή του παιχνιδιού, το αυγό της σκοτώνεται πολύ δύσκολο από τους εχθρικούς ήρωες. Αρπάξτε το πλεονέκτημα, παίζοντας επιθετικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου