Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Trundle, the Cursed Troll


Τραντλτο Καταραμένο Τρολ

το Καταραμένο ΤρολΤα τρολ ποτέ δεν τύχαιναν ιδιαίτερου σεβασμού στον Βάλοραν. Σε γενικά πλαίσια είναι βάρβαρα, καννιβαλιστικά και ύπουλα πλάσματα. Πρόκειται για τέρατα που περιορίζονται στις λασπώδεις περιοχές του κόσμου, κρυμμένα μακριά από τα εξυπνότερα πλάσματα. Παρά την επιβλαβή τους φύση όμως, τα Ράγκοσκ δεν άξιζαν ποτέ τη φριχτή μοίρα που τους επιβλήθηκε. Πριν από πολλές γενιές, ένας διεστραμμένος νεκρομάντης με όνομα Χάκολιν ο Οστεοπλάστης, προσπάθησε να υποδουλώσει την φυλή των Ράγκοσκ. Αυτά τα τρολ θεωρούνται πιο πράα από τα αγενή αδέλφια τους, αν και φυσικά παραμένουν άγρια για τα ανθρώπινα δεδομένα. Τα Ράγκοσκ πολέμησαν με νύχια και με δόντια τον νεκρομάντη και κατάφεραν να τον διώξουν από την πατρίδα τους. Ο Χάκολιν άφησε όμως ένα αποχαιρετιστήριο δώρο, μια μεταδοτική ασθένεια που καταράστηκε για πάντα τα μέλη της φυλής. Η λέπρα αυτή θα σάπιζε την σάρκα των τρολ μέχρι να μην μείνει τίποτα, αλλά τα τρολ έχουν μια φυσική ιδιότητα να αναπλάθουν τη σάρκα τους. Τα Ράγκοσκ αναγκάστηκαν να υπομείνουν την κατάρα και μέσα στον φριχτό φαύλο κύκλο ατελείωτης λέπρας προσπάθησαν χρόνια να βρουν μια θεραπεία. Δεν τα κατάφεραν ποτέ.

Ένας σοφός σαμάνος των Ράγκοσκ έμαθε ότι μπορούσε να μαζέψει με μαγικό τρόπο την ασθένεια σε ένα μόνο τρολ, αρκεί το τρολ αυτό να μπορούσε να υπομείνει μοναχό του το βάρος ολόκληρης της κατάρας για τη φυλή του. Δεν υπήρχε όμως ένα τέτοιο τρολ... μέχρι που γεννήθηκε ο Τραντλ. Η ικανότητα ανάπλασης ήταν τόσο ισχυρή που φαινόταν να μην έχει καν την λέπρα. Καθώς μεγάλωνε, ο Τραντλ έμαθε το χάρισμά του και τι σήμαινε για τη φυλή του. Όταν ενηλικιώθηκε, πήρε πάνω του την κατάρα της φυλής μετά από ένα οδυνηρό τελετουργικό. Μέσα από την τελετή του σαμάνου, ο Τραντλ έγινε ένα απαίσιο πλάσμα- η σάρκα του σαπίζει και λιώνει αλλά αμέσως αναπλάθεται σε έναν φρικιαστικό αιώνιο κύκλο. Δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends, ελπίζοντας ότι κάποτε θα βρει κάποιον που θα λύσει οριστικά την αρρωστημένη αυτή κατάρα.

''Έχω μάθει δύο πραγματάκια για τον πόνο! Άσε με να σου δείξω.''
-- Τραντλ

Στατιστικά

Ζημιά54.66(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή455(+96 / ανά επίπεδο)
Μάνα206(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία19(+2.7 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής8(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Λυσσασμένο Δάγκωμα - Ο Τραντλ δαγκώνει τον αντίπαλό του και του προκαλεί ζημιά, ενώ μειώνει λίγη από τη ζημιά επίθεσής του.
Για την επόμενη κανονική του επίθεση, ο Τραντλ δαγκώνει τον αντίπαλό του αντί να του επιτεθεί και του προκαλεί 30/45/60/75/90 (+0.8/0.9/1.0/1.1/1.2) σωματική ζημιά.

Αυτή η επίθεση αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης του Τραντλ κατά 20/25/30/35/40 για 8 δευτερόλεπτα, ενώ ο αντίπαλος χάνει το μισό από αυτό το ποσό.
Κόστος
30 Μάνα
Εμβέλεια
0
Μόλυνση - Ο Τραντλ μολύνει μια τοποθεσία με την κατάρα του και κερδίζει ταχύτητα επίθεσης, ταχύτητα κίνησης και μείωση χρόνων καταστολής όσο βρίσκεται σε αυτήν.
Ο Τραντλ μολύνει μια τοποθεσία με την κατάρα του για 8 δευτερόλεπτα και κερδίζει 20/25/30/35/40% ταχύτητα κίνησης, 20/30/40/50/60% ταχύτητα επίθεσης και 20/25/30/35/40% μείωση χρόνων καταστολής όσο βρίσκεται σε αυτήν.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
900
Μιασματικός Βράχος - Ο Τραντλ δημιουργεί ένα μολυσμένο φάρο στην τοποθεσία, κάνοντάς την αδιάβατη, ενώ επιβραδύνει τις εχθρικές μονάδες.
Ο Τραντλ δημιουργεί ένα μολυσμένο φάρο στην τοποθεσία, κάνοντάς την αδιάβατη, ενώ επιβραδύνει τις εχθρικές μονάδες κατά 25/30/35/40/45%.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Αγωνία - Ο Τραντλ κλέβει αμέσως τη ζωή του στόχου του, καθώς και ένα ποσοστό από την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας του. Μέσα στα επόμενα 6 δευτερόλεπτα η ποσότητα της ζωής, της θωράκισης και της αντίστασης μαγείας που έχει κλαπεί, διπλασιάζεται.
Ο Τραντλ απορροφά άμεσα 100/175/250 (+0.6) Ζωή και 15/20/25% της Θωράκισης και της Αντίστασης μαγείας του στόχου και, στη συνέχεια, επαναλαμβάνει την αφαίμαξη για το σύνολο των παραπάνω ποσών στα επόμενα 6 δευτερόλεπτα.

Ο Τραντλ κερδίζει αυτά τα στατιστικά κατά τη διάρκεια της αφαίμαξης του στόχου.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
650
Αποσύνθεση - Κάθε φορά που μια εχθρική μονάδα πεθαίνει κοντά στον Τραντλ, εκείνος θεραπεύεται για ένα ποσοστό της μέγιστης ζωής της μονάδας.

Συμβουλές

  • Ο Τραντλ μάχεται καταπληκτικά εντός της Ζώνης μόλυνσης. Προσπαθήστε να προσελκύσετε εχθρούς σε αυτήν.
  • Χρησιμοποιήστε την ικανότητα Αγωνία για να αποδυναμώσετε έναν ισχυρό υπερασπιστή των αντιπάλων ή δημιουργήστε έναν στόχο για να εστιάσει επάνω του τα πυρά της η ομάδα σας.
  • Η ικανότητα Λυσσασμένο δάγκωμα είναι ιδανική για τη μείωση της σωματικής ζημιάς που προκαλούν οι αντίπαλοι. Δοκιμάστε να την εστιάσετε σε αντιπάλους που προκαλούν σωματική ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου