Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Evelynn, the Widowmaker

η ΔολοφόνοςΈνα βαρύ πέπλο μυστηρίου καλύπτει το παρελθόν της Έβελιν - ένα μυστήριο που καλλιεργεί και η ίδια επιμελώς. Αυτό που όλοι γνωρίζουν για την Έβελιν πάντως, είναι ότι είναι μια από τις πιο ικανές δολοφόνους στο Βάλοραν. Με την πρώτη ματιά, είναι προφανές ότι δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος. Μερικοί υποστηρίζουν ότι μολύνθηκε με μια ήπια μορφή βαμπιρισμού όταν ήταν μικρή. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας χρησιμοποιούν ως επιχείρημα την ικανότητά της να απομυζεί τη ζωτική ενέργεια των εχθρών της τόσο στις Αρένες της Δικαιοσύνης, όσο και έξω από αυτές, ενώ παράλληλα μπορεί να κυκλοφορεί στο φως του ήλιου. Υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι η Έβελιν κατάγεται από τα Νησιά της Σκιάς - το μυστηριώδες σύμπλεγμα στα βορειοδυτικά του Βάλοραν που είναι μονίμως καλυμμένο από μια παχιά, αφύσικη ομίχλη. Πολλοί πιστεύουν ότι στα Νησιά της Σκιάς κατοικούν αμέτρητα είδη ζωντανών-νεκρών, αν και κανείς δεν είναι πρόθυμος να εξερευνήσει την περιοχή για να διαπιστώσει αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Η Έβελιν δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τη σχέση της με τα Νησιά της Σκιάς.

Οι ισχυρές προσωπικότητες του Βάλοραν ξέρουν ότι οι υπηρεσίες της κοστίζουν ακριβά, ενώ η πρόσφατη συμμετοχή της στο League of Legends υποδεικνύει ότι γίνεται ολοένα πιο φιλόδοξη. Η αγριότητά της στις Αρένες της Δικαιοσύνης ήταν τέτοια, ώστε να αρχίσουν να κυκλοφορούν νέες φήμες για την καταγωγή της. Η πιο δημοφιλής από αυτές - ότι η κατάχρηση της μαγείας όταν ήταν παιδί τη μεταμόρφωσε σε αυτό το πεινασμένο κτήνος που αντικρίζουν οι αντίπαλοί της στο πεδίο της μάχης - πάντα κάνει την Έβελιν να χαμογελάει... μια κίνηση που φανερώνει τα κοφτερά της δόντια. Αυτόν τον καιρό, η Έβελιν παλεύει για να κερδίσει την εύνοια των επικαλεστών του Πρωταθλήματος, αποκτώντας επιρροή για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει. Αν και κανείς δεν γνωρίζει τα σχέδιά της, όπως και τα περισσότερα πράγματα για αυτήν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα τα πραγματοποιήσει.

''Για μένα, δεν υπάρχει κανένα μυστήριο. Είναι το απόλυτο αρπακτικό''.
-- Τζαξ


Στατιστικά

Ζημιά48(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα190(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία12(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής8.9(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7.1(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Καρφί του Μίσους - Η Έβελιν εξαπολύει μια σειρά από καρφιά μέσω ενός εχθρού, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους εχθρούς στο διάβα του.
Η Έβελιν εξαπολύει μια σειρά από καρφιά μέσω ενός κοντινού εχθρού, προκαλώντας 40/60/80/100/120 (+0.45) (+0.4) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς στο διάβα του.

Το Καρφί του Μίσους δίνει προτεραιότητα στους στόχους που επιτέθηκε πρόσφατα η Έβελιν.
Κόστος
16/22/28/34/40 Μάνα
Εμβέλεια
500
Σκοτεινό Αμόκ - Η Έβελιν αυξάνει παθητικά την Ταχύτητά Κίνησής της όταν πετυχαίνει εχθρικούς ήρωες με τα ξόρκια της. Με την ενεργοποίηση, η Έβελιν απελευθερώνεται από τις επιβραδύνσεις που την επηρεάζουν και κερδίζει τεράστια αύξηση Ταχύτητας Κίνησης για μικρό χρονικό διάστημα.
Παθητική: Τα ξόρκια της Έβελιν που πετυχαίνουν εχθρικούς ήρωες της δίνουν 4/8/12/16/20 Ταχύτητα Κίνησης για 3 δευτερόλεπτα (η επίδραση συσσωρεύεται έως 4 φορές).

Ενεργή: Η Έβελιν καταργεί όλες τις επιβραδύνσεις που την επηρεάζουν και αποκτά επιπλέον 30/40/50/60/70% Ταχύτητα Κίνησης για3 δευτερόλεπτα.

Οι εκτελέσεις ηρώων και οι βοήθειες ανανεώνουν τον χρόνο επαναφόρτισης του Σκοτεινού Αμόκ.
Κόστος
Χωρίς Κόστος
Εμβέλεια
0
Καταστροφή - Η Έβελιν κόβει δύο φορές το στόχο της, προκαλώντας ζημιά με κάθε χτύπημα. Μετά αποκτάει αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης για μικρό χρονικό διάστημα.
Η Έβελιν κόβει ένα στόχο 2 φορές, προκαλώντας 35/55/75/95/115 (+0.5) (+0.4) μαγική ζημιά με κάθε χτύπημα. Η Έβελιν μετά κερδίζει 60/75/90/105/120% Ταχύτητα Επίθεσης για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
225
Η Αγκαλιά της Αγωνίας - Η Έβελιν καλεί καρφιά από το έδαφος για να προκαλέσει ζημιά και να επιβραδύνει τους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Στη συνέχεια κερδίζει μια ασπίδα ανάλογα με το πόσους εχθρικούς ήρωες πέτυχε.
Η Έβελιν σουβλίζει όλους τους εχθρούς στη στοχευμένη περιοχή, προκαλώντας 15/20/25 (+0.01)μαγική ζημιά στο % της τρέχουσας Ζωής τους και επιβράδυνση της Ταχύτητας Κίνησής τους κατά 30/50/70% για 2 δευτερόλεπτα.

Η Έβελιν απορροφά τον πόνο τους, κερδίζοντας μια 150/225/300 ασπίδα ζωής για κάθε χτύπημα εχθρού ήρωα, η οποία διαρκεί έως 6 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
650
Βάδισμα στη Σκιά - Εκτός μάχης, η Έβελιν είναι σε απόκρυψη και είναι ορατή μόνο από κοντινούς εχθρούς ή με ενόραση. Όσο είναι σε απόκρυψη, αναπληρώνει Μάνα γρήγορα.

Συμβουλές

  • Όσο είστε σε απόκρυψη, προσέξτε πότε κινδυνεύετε να σας εντοπίσουν εχθρικοί ήρωες. Αυτό το αντιλαμβάνεστε από τα λαμπερά κίτρινα και κόκκινα μάτια των κοντινών εχθρικών ηρώων.
  • Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το Σκοτεινό Αμόκ αφού οι αντίπαλοί σας έχουν εξαντλήσει τις επιβραδύνσεις τους.
  • Μπορείτε να αναπτύξετε την Έβελιν εστιάζοντας είτε σε Ζημιά Επίθεσης, η οποία παρέχει πιο παρατεταμένη ζημιά, είτε σε Ισχύ Ικανότητας, η οποία παρέχει τρομακτική ζημιά. Μια ισορροπία μεταξύ των δύο είναι ιδανική.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου